Не настоювати, але bmw подивитися 530 має проблеми з випускним колектором, інший день у майстерні знадобилося 7 швів, щоб покласти його назад разом... і не ? перше, що трапляється,...
Не настоювати, але bmw подивитися 530 має проблеми з випускним колектором, інший день у майстерні знадобилося 7 швів, щоб покласти його назад разом... і не ? перше, що трапляється,...
додам, муфти turbo у верхній і нижній ви squarciano...
вирішується з наконечниками силіконові venair...
турбо не проблеми, якщо використовується моторне масло, добре і змінив макс кожні 15 000 км
дивіться,я працюю в кузові,їжджу щодня автомобілі всіх типів,будь-хто, хто каже, що audi,bmw,vw,mercedes і т. д. не скриплять говорить він брехню,може бути, трохи менше шуму, але всі автомобілі, якийсь шум його виділяють
минулого тижня ми розібрали інтер'єри класу c-coup? 2012 року від 60000euro, щоб сухарики з даху..
я не я купив тільки тому, що? provenivo від fiat coup? і я хотів би трохи більше? місця, але чесно кажучи, я все ще люблю безлад!!!
і класичних кульок циферблат, які роблять жарти священика не говорите? ви спалюєте ті, які висвітлюють регулятори повітря і не працює більше? опалення....божевільний
Тоді треба ? трималася добре, і він в кількох кілометрах, і ви, як королева ОК, але, якщо він жив у важкий шлях, то будьте готові з портфоліо акордеон
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-04-2013 17:29
ви думаєте, автомобіль можна було купити без svenarsi що
загалом, я радий, що моя nasona.... я настійно рекомендую gt... є проблеми, які вирішуються легко і з poki євро....