ви не можете покласти файли безпосередньо блок управління, ефективності управління, нормально,змінюється hw і sw, автомобіль не partirebbe.як ви можете? порівняти файли, спробувати дати ті ж кроком виступу на вихідний файл вашого ебу
ви не можете покласти файли безпосередньо блок управління, ефективності управління, нормально,змінюється hw і sw, автомобіль не partirebbe.як ви можете? порівняти файли, спробувати дати ті ж кроком виступу на вихідний файл вашого ебу
у самому справі ? те, що я думаю, навіть я,єдиний, точно було б краще переписати параметри
Мій був тільки curiosit? перш ніж купити комплект, програмне забезпечення для bmw пробував писати карту виступи у моєї, а я ? було неможливо із-за кількості різних засобів, cos? я вирішив купити комплект у німеччині, що я чекаю дня, щоб ряд переваг, пов'язаних з ціна і штемпель-але це не ті речі, які впливають на форум.
З Повагою, Давид, і спасибі за вашу disposniilit
дивіться, що блок керування, комплект, який ви отримуєте ? діви,avr? код написав вище, за необхідності вводити bmw riprogrammarla безпосередньо з мюнхена
На даний момент не проблема, я strumeti офіційних BMW для того щоб могти працювати без проблем.
З Повагою Давид.
що у вас приладів нічого сказати, але майстерень, отримають персональний код для підключення до монако,вивчіть, перш ніж кинути на вулиці
Я не згоден з тобоюпрограмування з ista-p, pu? бути зроблено спокійно, навіть в автономному режимі, без необхідності турбуватися BMW в мюнхені, інші просто історії про те, що bmw каже, щоб вірити в те, що bmw сьогодні могли зробити тільки їх
(якщо ви хочете пояснення-й? докладно питай). За гроші, покупки, зроблені минулого тижня
.
З Повагою Давид.
дивитися я був з ними, коли ? було заплановано,у вісім років, що працюю для них, і у мене є велика впевненість,якщо, то c? іншою системою для програмування пу? бути т я кажу те, що бачив своїми очима,сподіваюся, що для вас на 100%, що так, як ви говорите, вас
Привіт, power kit, встановлений вчора без проблем і без якої-небудь спеціальний код для вставки в процесі програмування,дійсно plug and play операція (програмування і кодування).
З Повагою Давид.