по мені, хто він змінений не знав, що торкнутися, багато карти навіть не знав, що вони були... наприклад, дизельне паливо в замку запалювання, або карт antipattinamento. Нарешті, ми можемо помітити, що карти, які роблять відмінність-ori: "збагачення при розгоні"...
Привіт,
Прийшов в цю тему, щоб попросити допомоги, про внесення змін в карту мого ducato 2.8 127, я заявляю, що я абсолютно поста тюнінгу і ці дні я намагався зрозуміти, як працює ecm2001, роблячи доказів зміни файлу орі, що я знайшов у мережі, з єдиною метою-зрозуміти, як це робиться.
В цей момент я хотів запитати поради на тип змін, які потрібно зробити, щоб отримати це: я хочу збільшити крутний момент на низьких обертах, скажімо, від 1100 до 2300 обертів, без збільшення крутного моменту та потужності на обертах-й? високі так як не ніколи не стріляли, двигун більше ці режими (ми говоримо будинки на колесах).
Читаючи різні повідомлення і, зокрема, SandroMarciano я розумію, що повинен втрутитися тільки на карту обмежувачі крутного моменту і карту-прискорювач, але мені порадите підправити значення фіксований відсоток, es20% або збільшити на 20 скажімо, від 1100 до 1700 і потім йти, щоб піднятися, щоб дістатися до нуля% до 2300?
Заздалегідь дякую тих, хто захоче мені допомогти
Я зробив перший тест, змінивши тільки педалі і обмежувачі крутного моменту, хто мені руку?
Мені потрібно принаймні знати, якщо завантаживши його мені шкоди....
Заздалегідь спасибі
В цей момент я не знаю, якщо цікавить хтось, одначе, сьогодні вранці я завантажив першу карту на герцогство і після тестування на дорозі, я зробив деякі зміни, в результаті чого кількість? дизельне паливо впорскується близько 80 мм3, чому? приріст продуктивності був дійсно надто мало, тепер я, здається, вже йдете? краще, двигун відновлює добре вже? 50 год на п'ятій без ривків або вібрацій, і я не бачу диму, вихлопних газів, на даний момент я можу запам'ятати мене цілком влаштовує, навіть якщо необхідно гостями багатьох-й? км, щоб мати точне уявлення, більше того, я хочу виміряти витрату палива для veriicare, що не буде погіршення.
Витрата збільшився, і я не поясню, чому, я проїхав 480 км, з яких 430 шосе на швидкості? постійної 100 км / год, встановивши круїз, зрештою реальне споживання ? результат 8,7 км літр проти 9,5, яка проходить з карти " ori в однакових умовах.
Я не поясню цю різницю видно, що кількість? дизельного палива, яке треба вприснути, щоб йти 100 ? звичайно ж, якщо різниця була на шляху в змішаному б трапиться-й? але cos? немає. В цей момент я прошу тих, хто має вже? зробив-й? тести мене який ? сенс цього, що, враховуючи, що я стояв на обмежувач крутного моменту і driver wish, що це дві карти, які впливають тільки на кількість? дизельного палива, а не на авансові платежі,...... І втручання не приносить, звичайно, розтягнути час вприскування, тому що це швидкість? справу? дизельне паливо, впрыснутое ? звичайно, набагато нижче, ніж максимальна карту ori.....
Я просто хочу зрозуміти.....
Що відбувається?