Сторінка 3 з 42 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima
Результати з 21 по 30 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    але автомобіль має dpf?
    ні, навіть не кішки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    я не йшов за останні версії, однак я бачу, відповідайте, як моя в Неділю мені дозволяє...

*йосип: так, я маю на увазі, що якщо один вибирає шлях зміни часів ? добре, що триває з тією, для якої ви не вилікуєте, втім, теж, чому? є багато інших фільтрів, які bloccherebbero q.. діючи через обмежувач крутного моменту і педалі.

*tidus: я тебе на увазі, що q.. 83^3 ? спотворені, не ? цим, так як ви mod часу, спробуйте повернути, тільки час оригінальні, від феса misurerai завжди q.. 83^3, але машина andr? набагато менше.
    Одна річ: моя турбіна в ці значення ? disintegrata після 10000км... за тебе...
    тоді я не розумію, що ви маєте на увазі, коли говорите, що у вас є запит rail ви йдете в 1940bar, як ? можна? крім того біти, які обмежують тиск, як я вже? написав 1700bar, і не 1600, а при спробі подолати 1700bar ви побачите, що машина, ви йдете у відмову і відключається... (вам порада, то тримати машину на діагностику щоб стерти помилку)
    вибачте, неправильно приписати запит був 1640! турбіна 1.5 бар ce я близько 10000км, раніше ? також в 1.6 з шипами 1.8 іноді, коли мені треба було підправити карту, щоб проблема водостічна труба, то для мене він був зламаний також elettrovalvolvola не було вакууму, а також я отримав сильний piccata 2 бари, і ще слава богу, ніяких проблем не турбо, навіть не свистить, в стороні від шуму впуску dell airbox очевидно, як би ти порадив в якості максимальною дальністю ти? ви думаєте з тих часів, як inietto? справа в тому, що, як тільки я торкнувся карту"q дизельного палива впорскується " без cambiare3 час, що у мене вже встановлений, я abuto в чистому прибутку, ніж раніше, в знак того, що карту ? треба обмежувач дизель, на мій погляд

але автомобіль має dpf?
    звичайно, ні! і навіть precat, тільки каталізатора і вихлопної

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    vabb?,але мені здається вже надмірно все, що дизель..але, що муфта має? можливо, не все ще sgretolata?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    vabb?,але мені здається вже надмірно все, що дизель..але, що муфта має? можливо, не все ще sgretolata?
    щиро, що зчеплення може судити мене не засмучує більше часу, я, інформуючи про запасних уперся в майбутньому, коли я натрапив на коди запчастин, які є однаковими для: 120cv 150cv 170cv, тому він повинен витримувати принаймні, зараз,за іронією ні на санях, 159 мого друга, з 170 к.с., перепризначений вже на санях, на мій, який йде майже стільки ж, скільки його, як стрільба не робить нічого, навіть не вібрація, очевидно, nn рвалася ніколи не sottocoppia, я не намагаюся порушити його!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Зчеплення 170-2.0, яка монтує 159 і Джульєтта ? інший. 170 ви маєте на увазі тебе може бути ? у цій 170 Ducati corse?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Точно, я маю на увазі, що з 147 1.9

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я зараз подивився в v.10 у вас є інтелектуального фактичного близько 95 мм^3...
    цей дизель не робить прослизати зчеплення, у мене набагато більше, і якщо муфта не має багато часу, не створює проблем, єдиний ризик, по-моєму ? доводиться від турбіни... а не моя ? було сов? пощастило... в 170000 км, з яких лише 10000 з тиском від тебе, використовувана відмовилися від мене... бажаю тобі, що моя як поодинокий випадок (хоча не думаю, враховуючи, що йде в насосних 1,5 бар)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Seconto вас, наскільки я можу spingetmi ancors з дизельним паливом?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    двигун витримує спокійно, навіть 120-мм^3, але турбіна не міг зробити? надіслати вам все повітря, необхідний... говоримо, що межа ? представлений диму і ovviamte до стехиометрической. Очевидно ? що ми говоримо не про надійність

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Be я маю на увазі нормальної керованої, але 1300 мм3 повітря, що ? quellonche можу отримати з турбіни в 1.5 і надійності, бо більше збільшення строків більше, я повинен передбачати, я вважаю, для cqlcolare кількість, я можу використовувати, про стосунки мого поточного часу уприскування, знаючи, що, як ви кажете, близько 95mm3

Сторінка 3 з 42 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •