вибачте, неправильно приписати запит був 1640! турбіна 1.5 бар ce я близько 10000км, раніше ? також в 1.6 з шипами 1.8 іноді, коли мені треба було підправити карту, щоб проблема водостічна труба, то для мене він був зламаний також elettrovalvolvola не було вакууму, а також я отримав сильний piccata 2 бари, і ще слава богу, ніяких проблем не турбо, навіть не свистить, в стороні від шуму впуску dell airbox очевидно, як би ти порадив в якості максимальною дальністю ти? ви думаєте з тих часів, як inietto? справа в тому, що, як тільки я торкнувся карту"q дизельного палива впорскується " без cambiare3 час, що у мене вже встановлений, я abuto в чистому прибутку, ніж раніше, в знак того, що карту ? треба обмежувач дизель, на мій погляд
звичайно, ні! і навіть precat, тільки каталізатора і вихлопної
vabb?,але мені здається вже надмірно все, що дизель..але, що муфта має? можливо, не все ще sgretolata?
щиро, що зчеплення може судити мене не засмучує більше часу, я, інформуючи про запасних уперся в майбутньому, коли я натрапив на коди запчастин, які є однаковими для: 120cv 150cv 170cv, тому він повинен витримувати принаймні, зараз,за іронією ні на санях, 159 мого друга, з 170 к.с., перепризначений вже на санях, на мій, який йде майже стільки ж, скільки його, як стрільба не робить нічого, навіть не вібрація, очевидно, nn рвалася ніколи не sottocoppia, я не намагаюся порушити його!![]()
Зчеплення 170-2.0, яка монтує 159 і Джульєтта ? інший. 170 ви маєте на увазі тебе може бути ? у цій 170 Ducati corse?
Точно, я маю на увазі, що з 147 1.9
я зараз подивився в v.10 у вас є інтелектуального фактичного близько 95 мм^3...
цей дизель не робить прослизати зчеплення, у мене набагато більше, і якщо муфта не має багато часу, не створює проблем, єдиний ризик, по-моєму ? доводиться від турбіни... а не моя ? було сов? пощастило... в 170000 км, з яких лише 10000 з тиском від тебе, використовувана відмовилися від мене... бажаю тобі, що моя як поодинокий випадок (хоча не думаю, враховуючи, що йде в насосних 1,5 бар)
Seconto вас, наскільки я можу spingetmi ancors з дизельним паливом?
двигун витримує спокійно, навіть 120-мм^3, але турбіна не міг зробити? надіслати вам все повітря, необхідний... говоримо, що межа ? представлений диму і ovviamte до стехиометрической. Очевидно ? що ми говоримо не про надійність
Be я маю на увазі нормальної керованої, але 1300 мм3 повітря, що ? quellonche можу отримати з турбіни в 1.5 і надійності, бо більше збільшення строків більше, я повинен передбачати, я вважаю, для cqlcolare кількість, я можу використовувати, про стосунки мого поточного часу уприскування, знаючи, що, як ви кажете, близько 95mm3