Не центрувати, які орі.. повинні бути ідентичні в змісті.. якщо не так то cehcksum та інше
Вам потрібно зробити, з'являється двійковий файл.. наприклад, якщо відкрити з допомогою titanium у утиліти ви можете зробити то з'являється, і я не думаю, дасть тобі solola контрольна сума, як різниця
Я не можу зробити це знову " завантаження файлу " заднім числом " te lo спостерігав би
Речовина ? те, що я сказав у тому сенсі, що сума якимось чином всієї пам'яті, а потім перевіряє значення, яке має дати..
Звичайно, там може бути багато варіантів..
Ви складете всі адреси у байт, або long short, а потім ви можете зберегти його у byte, short, long або пу? зарезервувати розрядне число таке, що утримувати domma всього (зазвичай)..
Крім того, не ? сказав, що потрібно, щоб змусити скласти можна використовувати також інші функції.
Як подивитися змінні, їх багато.. так не ? сказав, що буде реалізовано від різних виробників, так само
P. s. ми говоримо, що "розумію" чому? ? моя робота.. є ступінь в галузі комп'ютерних наук і там завжди![]()
Звичайно, є способи, в яких обчислюється
Вибачте вторгнення..
я вважаю, що це дуже добре, щоб краще розуміти мова,
прямо сьогодні вранці, або читав і писав у панда-1,3 Mjet, що gi? я вклав у ваші труднощі? з flash!
vabb? і інша історіяна щастя, чи вирішена..
такий басейн з Титаном і мені вийшли два драйвера, змінювалися лише контрольна сума,
файл знаходите числі: http://www.professionalchiptuning.ne...7&d=1366366938
або обраний перший або факт втручання, за винятком випадків, і пишу, і з потом на лобі і туди-все ок..
тепер мені цікаво, що могло статися? вибирав її другого?..
Але написано, що з інструментом? На тих, ecu все одно MPPS назад реєстрації в автомат, то в aprte драйвер, що я не знаю, якщо може toppare карти, потім мало змінюється. Інакше, якщо записується з іншими програмістами, не знаю, мінімально....
У BDM, я не знаю....Хлопці, ви можете зробити мені послугу? за c'? файл Skoda .ori... змінити тільки один біт, і ввічливо ripostate файл з чек правильно? Я хочу, щоб мені в цьому переконався...
Мені ECM не змінює реєстрації...![]()
У bdm для її розрахунку та в автоматичному режимі, а також marelli mjtd ? розраховується автоматично