Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 40
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    Citazione Спочатку Написав matech Visualizza Messaggio
    Клони в частині....

З півень орі я читав, renault sid305 від серійних, пару хвилин зробив всю роботу.

Я помітив? я зробив просто, щоб закінчити читання, і машина ? туди у режимі? енергозберігаючі! Тому я не вірний варто...

Хто-небудь знає, як зробити так, завжди залишатися активними?? В boot не з'? був так читаю, ви не знаєте, чому?....

я v53 тьху... і тиждень тому я читав sid301 і я послав файл f.g. і вони запевнили мене, що ? ідеальний і можу спокійно писати
    .....кажу тобі це, тому що навіть ця scenic II 2008 року будемо розглядати послідовний і мене ? нападу вентилятора після 28% - на читання і вийшло в кінцевому підсумку.....
    я sn зрозумів, що не ви ? не горить, навіть не картину, а потім я розумію, що працюю не vadi в вимикання....
    я scenic роблять навіть з sid 305 і я думаю, що ситуація така ж,.....
    а те, що вам потрібно зробити, двигуни renault, пишуть всі і говорять, що все з температурою води нижче 50? в іншому випадку не відправляються самі.....
    і електронні ключі, а наших клієнтів у спеціальному санях або близько до картини, якщо вона не має установка

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    прости мене, я сказав, фігня то є sid 305 не той вигляд, в renault, але в протокол nissan, що ви робите в tricore.....потім на sid 305 очистити всі...

одна річ, замість того, що я можу тобі сказати на sid 305 renault, ваша проблема, що ви не можете прочитати в boot, і це...
    .ECU Siemens, Continental SID305 HW01 - TC1766 Internal Flash...,,

що ми sn дві версії sid 305 залежно від:

ECU Siemens, Continental SID305 HW02 - TC1766 Internal Flash,,,,ви тільки так:

:Ця ECU має обладнання трохи відрізняється від попереднього і терморегулятори контактний D1 потрібно дати 12В замість Igniction

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Що стосується режиму? економія енергії, я також знайдено на renault edc16! і я зробив це в BDM, так? навіть читання перервана! Коли вони вступають в економії енергії, бо вайн схід харчування також в екю. Ж саме, що і я ? відбулося також на цьому sid305: якщо поставив занадто встановити півень і зберегти файл, а не назад по часу, щоб закінчити читання послідовного порту. Потім покладіть випадку, що ставить нас 30 секунд, більше писати, ніж читати, ви посадіть і все!!

Що стосується завантаження, виступаючи з Адольфо я вже? зробив тести: мій б HW1, але я також спробував з терморегулятори dell' HW2, і я завжди екю не в boot!

Що нерви.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    для всіх авто з допомогою картки-ключа, або ключа, bluetooth, c ? дії, щоб тримати його включеним без роботи будемо stand by, який бере харчування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    для всіх авто з допомогою картки-ключа, або ключа, bluetooth, c ? дії, щоб тримати його включеним без роботи будемо stand by, який бере харчування.
    Який? Ви знаєте, як це зробити? Його можна розмістити так, всі ми знаємо, що щось нове...дякую

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Megane:

Щоб включити запалювання не чіпати педалі, поставити коробку передач в нейтральне положення і натисніть на клавішу "Пуск" фінч? картина не включається і не клацає rel?.
    Щоб вимкнути запалювання: розчавити в два рази кнопку Пуск і забрати картку (картки), в іншому випадку транспортний засіб не вимикається повністю.

Лагуна:

Щоб включити запалювання: на автомобілях, оснащених механічною коробкою передач, включіть першу передачу, в той час як на автомобілі з автоматичною коробкою передач встановіть важіль у положення N (Neutral). Натисніть і утримуйте клавішу "Пуск" фінч? на дисплеї не з'явиться повідомлення " вийміть карту, але НЕ знімати карти, в іншому випадку картина гасне.
    Щоб вимкнути запалювання: зняти плату (плати).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    Megane:

Щоб включити запалювання не чіпати педалі, поставити коробку передач в нейтральне положення і натисніть на клавішу "Пуск" фінч? картина не включається і не клацає rel?.
    Щоб вимкнути запалювання: розчавити в два рази кнопку Пуск і забрати картку (картки), в іншому випадку транспортний засіб не вимикається повністю.

Лагуна:

Щоб включити запалювання: на автомобілях, оснащених механічною коробкою передач, включіть першу передачу, в той час як на автомобілі з автоматичною коробкою передач встановіть важіль у положення N (Neutral). Натисніть і утримуйте клавішу "Пуск" фінч? на дисплеї не з'явиться повідомлення " вийміть карту, але НЕ знімати карти, в іншому випадку картина гасне.
    Ок, спасибі за інфо ви видалили великою проблемою....звичайно
    Megane і conpresa також scenic....II

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Megane:

Лагуна:

Завжди професіонал !
    Спасибі.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    привіт, Чарльз!

дякуємо :-)

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    однак для тих, хто працює з kess v2 процедура написана.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •