Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 53

Обговорення: nocode на edc15p+ vag 1.4 tdi

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    39
    ви діагноз, перебіг і я від ебу двигуна блокується, на панелі я не помилок, пов'язаних з іммо... насправді я не просто помилки...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    39
    але, зрештою, в цих випадках, не знаходячи в центрі міста, що код обладнання, щоб розпочати треба з vag dashcom покласти l immo off або створення файлу немає черг... я роблю трохи плутанини, чому деякі обробляють тільки e2p і ще, як мені, девон обробляти і e2p, що flash з перерахунком cks....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    але мені другий chk в цих ecu не ? написав мікро-в іншому випадку, коли ви робите зіставленні слід виправити навіть chk в мікро, я взяв eeprom і flash new beetle і поклав їх в ecu поло 3 циліндра з hw і sw абсолютно різні, і я поставив на велосипед beetle якщо б це було так, як ви кажете, не було б партії.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    20
    якщо ви робите пошук з ****** знайти блок з таким же hw я перевірив в цей час

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    39
    Citazione Спочатку Написав vic64it Visualizza Messaggio
    якщо ви робите пошук з ****** знайти блок з таким же hw я перевірив в цей час
    ви в інтернеті я знайти декілька. він був, щоб прискорити час з ecu, що я в розпорядженні, тут і chiarirmi деякі моменти, на ці ecu... син початківець з scodifiche і я ще багато вчитися

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    20
    процесор робить управління cecksum на flash, насправді, коли ви rimappano і венецію і' неправильний автомобіль не заводиться і не повідомляє, навіть не в діагнозі, в 24c04 написав vin і l' ID' іммо. Залиш флеш-пам'яті і зосереджені на іммо.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    процесор в цьому випадку переконайтеся, що chk є правильним, але chk не точне ? написав мікро -,? flash, яка говорить в мікро, якою повинна бути chk, тому, якщо ви переміщаєте флеш-пам'яті з ecu на інший, не у вас проблеми,(ми говоримо завжди для цього типу ебу), але якщо ви змінюєте карту, а не уточніть chk flash говорить в мікро, що повинно мати значення, але мікро знаходить нічого іншого, як, змінивши карту змінює chk(що на базовому рівні ? сума усіх значень в flash таким чином, змінюючи значення змінюється результат додавання ) і, отже, не частина.Максимум в пояснити мені, я сподіваюся, що ви зрозуміли, якщо nonti я зробив-й? плутанини!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    39
    ні, вибачте chicco.... якщо і флеш-говорити в мікро що і cks, як це робить мікро зрозуміти, якщо і те, правильно чи ні, якщо всередині не c і написав cks зворотного зв'язку?... те ж саме, якщо виправляти карту і логічно змінити cks, як це робить мікро-помітив, якщо не написав? зрештою cks ще не та, що ****llo безпеки, який був створений для захисту ecu від злому програмного забезпечення, як тепер вони витягли процесором блок trionic на деяких edc17... але якщо не відбив процесор, то не думаю, що має сенс з'ясувати,.... правильно чи неправильно, повністю міркування

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    20
    я згоден з вами, chicco, навіть якщо ти не був максимум опис насправді я зараз перевірив на програму і зробити scodifica всього треба перепрограмувати як 24c04 і як 29f400

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    У мене була така ж проблема кілька місяців тому з ecu seat,замінити ecu w polo одно і я ? достатньо лише перемістити 24c02 і машини ? матч, в той час як з scodificA лише 24C02 роботу, не ? вдалося.

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •