Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 38
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    перевірити штраф з'єднань, майже впевнений, що c'? деякі проблеми на проведення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Хлопці з проводки я зробив всі можливі докази, можна собі уявити...звичайно, можливості? такі: проводка, датчик витрати повітря, ecu.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    але ecu не знаєш-відкрити ? може бути, ви знайдете слід випаленої і повернути у ставок

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Хлопці з проводки я зробив всі можливі докази, можна собі уявити...звичайно, можливості? такі: проводка, датчик витрати повітря, ecu.
    тоді нагадаємо, що ви поставили на датчик і у вас виявлений сигнал змінної, що йде з мма і не подивитися,справедливо, отже, не може потрапити на блок управління ви виміряли напруга, що надходить від блоку керування до debbimetro і є 5 вольт ? маса і є ми, всі докази призводять до датчику повітря, який ви замінили, ви замінили спінетта в цей момент з іншого і з проводкою, крім знань tuti сигнали в ecu очей 3 дроти від ебу двигуна один, то ви знаходитеся 31, живить musuratore повітряної маси представництва під запобіжник, який йде від коробки rel? і харчується датчик температури
    якщо в присутності всіх сигналів вам не вистачає тільки витратомір повітря щось не повертається, або не горить індикатор або сигнал не бачив ебу,
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав danny677 Visualizza Messaggio
    але ecu не знаєш-відкрити ? може бути, ви знайдете слід випаленої і повернути у ставок
    я пробував з іншого ecu, передаючи справедливо e2p, але помилка залишається.
    Якщо відключаю витратомір, на додаток до помилки даною мені від температури таким чином, імовірно, температури працює.
    Я ponticellato три проводи безпосередньо від датчика до ебу, так і через роз'єм джгута проводів, так і з fastom безпосередньо в датчику.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    хлопці, але це екю пу? пишіть, bdm? я відкрив різання пластику, але я не знайшов майданчиках...хтось має фото або вказівку про те, як це зробити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    крім ecu і, крім вимірювач сили речей, має бути що-то в проводці, не тікай, я знаю..
    це delphi bdm не робите, тільки obd2 або школі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ви повинні побачити, якщо прилад має як масу, що напруга для живлення схеми в руки
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    l помилка te lo f? зняти і потім повернеться?зніміть фланець l-egr випробування

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Помилка буде видалити його і повертається, як тільки ви включаєте картину. Насправді спробує? зняти цей фланець.

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •