пу? працювати ?
пу? працювати ?
у зрозумів, зрозумів , навіть, як ви говорите ? дуже можливо , що я знайшов eprom моєї машини, щоб робити експерименти , я хочу поставити eprom паралельно на інший , з силами в моїй команді . Cio? автомобіль вимкнений, я вирішу, який eprom їжа і те, яка з двох карт , за допомогою комутатора
в ecu ? edc 15
На edc 15 ви могли б змінити відображення ростуть EPROM особливого містив 2 aloentech якщо я не пам'ятаю погано, але вона втрачала можливість? написати ECU серійний.
У будь-якому випадку, коли закінчується вода, не є cos? стільки проблем, просто не робити тривалих затяжок,... двигун, дизель не страждає від smagrimenti!
але не мій ? двигун дизельфакт подвійного eprom по мені пу? працювати ,
ОК, але спочатку ти edc15, і цей ECU ? використовується тільки на дизельних двигунах...
дев'ятий мій ? siemens ems2 edc 15 мені сказали, що edc 15
Прочитавши майже всі повідомлення, я не розумію, якщо це комплект і він сумісний з усіма турбодизель незалежно від типу ecu..
Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]
звичайно... як і всі зміни мали значні зміни, але просто подумати, що його перше застосування автомобілі ? був на групі B, де c' було ще щеплення від грипу механіка або перші блоки управління............