удачі! я намагався замінити flash в edc16 bmw, звичайно, його. Для dissaldarla, не проблема, йти гаряче повітря. Але коли risaldi,ставок легко переходить від пін-код, в результаті чого ризик corti. потім найкоротші ставок
удачі! я намагався замінити flash в edc16 bmw, звичайно, його. Для dissaldarla, не проблема, йти гаряче повітря. Але коли risaldi,ставок легко переходить від пін-код, в результаті чого ризик corti. потім найкоротші ставок
Тільки я можу замість фішок, які я заплатив в руки. Однак важливі речі:
-добре очистити 2 поверхні (Чіп і макетів)
-центрування компонентів і пайки, принаймні, 2 pin (тих крайніх)
-почати пайку всіх контактів потепління 2 частини і додати після того, як ставок (оповиті для зварювання rognose використовувати кульки з олова, які я використовую для reballing)
-у разі злиття 2-pin використовувати косу переконавшись паяльник приємно теплою і кос чистою.
Дякуємо за реєстрацію ваш метод, навіть я-й? або менше, я cos? ! Якої марки флюсу і оплетка використовується ??
ніхто не використовує потік? я добре сальдо flash k ? диво... і не ponteggia нічого... завжди все чисто...
amtech для флюсу... я добре ... для обплетення замість розетки на ebay... 1.20€ cad... до цих пір без проблем
Я помітив, що флюсу amtech ? дуже відомий і використовується. Мені рекомендував колега, і я вважаю, це дуже добре.
Тим, хто, трапляється, не міг розірвати греблю в ecu isuzu? Є 2-контактний роз'єм 2 конденсатора і деякі mosfet ce, здається, що вони приварені з іншого вид на ставок. До речі, вони завжди одні і ті ж дати цієї проблеми
і можливо, що вони срібні? або в золото? тип блоків управління abs teves кілька років тому були пін-коди на золото і срібло, і ставок не saldavi навіть з календарем в руці