відмінно!! я радий, що ви розібралися з моїм файломне могли б ви, будь ласка, скажіть мені, що ви приїдете?? і чи є обмеження?? спасибі...
відмінно!! я радий, що ви розібралися з моїм файломне могли б ви, будь ласка, скажіть мені, що ви приїдете?? і чи є обмеження?? спасибі...
якщо я правильно пам'ятаю, за 4volt від проблеми
Немає, так як був двигун дуже постукав і голосно, я думав, що вона всіма сучасними зручностями, від господаря, я пробував тільки перших трьох передач і все було ок...він подзвонив мені після того, як зробили інші докази, і все працює, дякую, маркус, ви мені послугу!
Стільки клієнтів!!!', будучи двоюрідним братом, а потім і весь ремонт...ще раз дякую!
ви не можете подолати цей поріг!! але я, як правило, щоб уникнути проблем, я зазвичай більш 4.00 більше я менше не do'.....
Як обчислювані значення в карту?
я щиро не можу пояснити, ну добре, але ви можете експериментувати, якщо ви хочете дізнатися, дуже прості..кроком карту і після перевірки значення в діагностиці і подивитися, що напруга живлення, але будьте обережні, вас можуть обдурити на мінімальне значення і повний reggime значення може змінити все... " все було засноване на значення pwm їх, ви можете розрахувати, все в залежності від значення pwm, який змінить....
користуюся обговорення, щоб запитати, info, я мушу зробити '99, завжди 90cv, для запису необхідно зняти блок управління і змінити туристичне правда?