Сторінка 3 з 11 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 110

Обговорення: Перші кроки з ecm titanium

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    вам поясню коротко, powergate ? вид інтерфейсу автономного округу. він харчується прямо від obd2 і зчитує файл, завантажити його на пк з aposito програми і змінити його з допомогою ecm, після зміни файлу, перетворюється в powergate і завантажується у варшави дійсно добре працює і +? також швидко
    Дякую за пояснення і за rapidit?. Отже, має свою внутрішню пам'ять, де можна зберігати pi? файлів без використання пк. Відмінний засіб!

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав saivivere Visualizza Messaggio
    Дякую за пояснення і за rapidit?. Отже, має свою внутрішню пам'ять, де можна зберігати pi? файлів без використання пк. Відмінний засіб!
    точно, пу? містити до 3-файл, оригінал + 2 змінені, я навіть попередня версія 6 кнопок, які, на жаль, ви не можете? pi? скинути, але другої версії ? зовсім інша історія, ? швидкий, інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні ;-) думаю, що для запису файлу змінено на fiesta 1.4 tdci займає менше 3 хвилин, старий ce ne віддавав 10

garret
    Guest
    дуже добре!!! porca vacca!! я не можу чекати, очікування на продукти, ви не можете подарувати? клони або оригінали?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я б сказав, що ми не по темі

garret
    Guest
    блін волхвів ви праві, вибачте, я, дійсно, прошу вибачення за моє надмірне curiosit? хехехе гірше, ніж жінка

garret
    Guest
    хлопці, я знаю, що я riempirete образи хехехе але у мене проблема з ecm, коли я мапу оригінальною, за винятком все ок, але коли я йду знімати, щоб порівняти його з оригіналом мені каже, що розмір 2 файлу різні, і я рекомендую riallinemaneto коли зробив мені каже, що розрахунок cecksum не ? правильно, де помилка?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    вибачте, що розміри мають два файлу, оригінал і змінений?
    Повинні бути 2 мега, якщо ваш автомобіль ? один edc16c35

garret
    Guest
    оригінал 1mega цієї змінена 32bite

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    32 байти? може бути, 32kb не розумію, як це можливо, але який ecu ми говоримо?

garret
    Guest
    edc16c31 bmw 530d 2004 року

Сторінка 3 з 11 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •