Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 32

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    страх kat спорожніли ? що саме очистити додатково до низькими цінами та, що creii ці знамениті вири, у відповідності з ідеями динаміки рідин і газів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    насправді...cat оригінальний і prekat замінена водостічна труба...не добре eda діаметр перейдемо до інших, і тоді ми повернемося, я не люблю
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    насправді...cat оригінальний і prekat замінена водостічна труба...не добре eda діаметр перейдемо до інших, і тоді ми повернемося, я не люблю
    Ну і даремно.......

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    Видаливши обидві машини спустошується занадто багато, і подовжується, а потім йде закачується багато з отворами можна отримати карту більш м'які

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    і як би я стоку зламав....краще створити якийсь протитиск, щоб отримати переваги!!!
    Citazione Спочатку Написав Брат Visualizza Messaggio
    Видаливши обидві машини спустошується занадто багато, і подовжується, а потім йде закачується багато з отворами можна отримати карту більш м'які
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    я? живу скористайтесь благо поршневі кільця і ви-й? пісок, низькі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Відповідно me down pipe покладіть його порожнім, так і зменшити анке температури турбіни, каталізатора, може бути, якщо буде очищена з makkina насіння-спочатку ви втратите занадто низькі краще жити, може бути, 200 осередків, а якщо можливо, завтра ви хочете, щоб підготовка + тяга тип турбіни + великий та інші речі, після видали повністю..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    я не знаю, хто витягнув цю історію протитиск на турбодизельні........... миха, ми говоримо про 2 часи !!
    я зробив багато випробувань на роликовому випробувальному стенді, і секундомір з GPS , результат ? що, знявши prekat вниз, Я НІКОЛИ НЕ втрачав НІЧОГО..... але я тільки заробив на верхній , і на тривалість життя турбіни.
    За останні роки я зробив тест навіть на авто пилососом і авто турбо бензин. Дуже рідко ви виходите з цього правила.

що стосується видалення каталізатора те ж поняття ? більш або менш подібне? їх бере на себе більш мовлення забруднення навколишнього середовища і гуманітарних наук, так у всіх ? ****** вирішити, що є? що він вірить.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Я забрав cat, і я замінив його з downpipe і я залишив тільки фінал, і я знайшов banissimo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    саме

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення