Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 32

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Tom79
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    Citazione Спочатку Написав cicciopanzarotto Visualizza Messaggio
    спасибі вам обом, але я згоден-й? з Tom79, побачив, що sar? щось дуже аматорські, а не пряма машини, крім групи fiat (погано, що йде, що повигублюю щось я не багаття? теж ремонт), тільки одне питання на elm327: сайт/реселлер надійний від якоїсь купить elm327 і перехідники?

мова зіставити від мене, я міг би почати практикувати тільки на старий pajero 2.5 td, це mpps v12 працює з усіма авто/марки?
    На форумі знаходитесь в розділі інтернет магазину ви знайдете все, що необхідно, в іншому випадку знаходитесь на ebay, не знаю, якщо з mpps ви можете зробити, pajero... я знаю, немає ..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Якщо вирішили зупинитися на elm327 це і список безкоштовних програм, які потім використовувати з elm 327
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    15
    дякую, але я ще не всі вимоги для скачування і сказати правду? ще я повинен знайти elm327 в розділі продажів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    Elm 327+ Fiat сталевий алхімік+ 3 кабелі та адаптери ви можете зробити діагностику на ecu, тіло, подушки безпеки, блоки управління, підсилювач керма, і т. д., але тільки на fiat, alfa, lancia. З Autocom ви можете зробити також і інші марки.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    15
    з autocom ви можете зробити активацій круїз-контроль, датчик температури і allinemaenti безконтактними на автомобілі FIAT group?

gevin
    Guest
    Хлопці, вибачте, якщо я втручання, але я не хотів би відкрити нову тему, і я думаю, що це правильний вибір, щоб зробити попит на інструменти. Від того, що я читав, мені здається, що найкращий спосіб покласти руки на блоки управління і BDM, навіть якщо це тягне за собою зняття блоку управління. У мене чотири питання:
    1) З BDM означає BDM100 або все обладнання, які працюють на блоки управління до школи?
    2) є спеціальні кабелі для живлення блоків управління, підключених до школи, чи потрібно підключити лише pin-код, зазначені в ебу?
    3) при від'єднанні від ебу автомобіля ви набираються все це перевірити?
    4) Що означає скидання ебу, я читав програмного забезпечення, підходить, але не мені ? ясно, в яких випадках необхідно скинути.

Спасибі і до наступного

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав gevin Visualizza Messaggio
    Хлопці, вибачте, якщо я втручання, але я не хотів би відкрити нову тему, і я думаю, що це правильний вибір, щоб зробити попит на інструменти. Від того, що я читав, мені здається, що найкращий спосіб покласти руки на блоки управління і BDM, навіть якщо це тягне за собою зняття блоку управління. У мене чотири питання:
    1) З BDM означає BDM100 або все обладнання, які працюють на блоки управління до школи?
    2) є спеціальні кабелі для живлення блоків управління, підключених до школи, чи потрібно підключити лише pin-код, зазначені в ебу?
    3) при від'єднанні від ебу автомобіля ви набираються все це перевірити?
    4) Що означає скидання ебу, я читав програмного забезпечення, підходить, але не мені ? ясно, в яких випадках необхідно скинути.

Спасибі і до наступного

насправді рішення, більш безпечне і мати резервну копію ебу, що ви робите з bdm на багато автомобілів, але не всі,bdm, що це не тільки bdm 100, є інші інструменти, які роблять з bdm, що від ciamati по-різному, але завжди bdm,дії, щоб читати в bdm ви назад або зварювати з schedini саме пайка всередині блоку управління або з schedini пружини, які ви купуєте, тим більше, що вимагає, так само, діма, з яким вам не доведеться зварити нічого,від'єднати блок управління від автомобіля не відбувається абсолютно нічого, просто видаліть ключі від рамки, для безпеки,для скидання я не розумію, про що ти говориш, але, можливо, ви маєте на увазі в scodifica часткове або повне, що ви робите, або при заміні ебу з ручкою використовується або коли у вас є проблеми з code ключ.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    7
    Вибачте,
    мої запитання схожі на ті, gevin, мені цікаво знати, як діяти, і які інтерфейси і програмне забезпечення для
    встановити ебу Marelli IAW 59F, може бути куплено від підривника на моїй пункті 1.2 8v, в сутності, як scodificare.
    Як зрозумів, або ви повинні прочитати програмне забезпечення блоку управління і переписати його, операнд, а потім - "Riverginazione"
    Встановлений на автомобілі, ви seguir? процедура кодування в результаті чого автомобіль три рази приблизно 5500 оборотів. Все є?, який ? інтерфейс у використанні.

Спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Zac
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    привіт , я хотів би купити autocom oki або delphi ds150e з чіпом oki я читав трохи ходить в мережі, але я все ще сумнівався.... хтось пробував обидва мені можете порадити ? дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Абсолютно одна порада, яку я можу тобі дати ? то, купити хорошу самодіагностика delphy ds150 і new vci той з червоними краями диктофон польоту для зберігання даних в режимі реального часу без використання пк я наприклад, я**************
    Востаннє редагувалось leandro89; до 01-03-2014 09:42

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •