нагадаю, що c'? завжди обслуговування файлів в інтернеті у форумі, якщо вам це потрібно
нагадаю, що c'? завжди обслуговування файлів в інтернеті у форумі, якщо вам це потрібно
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
скажіть, будь ласка, що таке dtc? ніяких перевірок?
Я знаю, що в edc16 і edc17 fap ? одно або я помиляюся? На практиці, як прочитав у карті у нас є біт управління, який необхідно обнулити, правильно? Якби я тільки з моєї ? a4 edc17), то я повинен зробити наступне: я читаю, я раз, а потім я відкриваю ecm і я буду бачити, що я змінив, саме в 2D. Все правильно тут?
На той момент (не знаю, як?) наводжу правильні значення, оригінал залишаю біти управління до нуля (але як я можу розпізнати їх???).
Після того, як всі ми? я міняю карту і ? все ок?
Всі dtc коди помилок,замість того, щоб видалити тільки ті, fap qst soft виключають їх все, що стосується розрядних комутаторів як дізнатися його не знаю!! spiegartelo,проникливість,випробування, якщо ? вперше ви можете отримати файл і все, ви sar? pi? ясно, а дії, які ви сказали ? правильно,все знати, що стосується, якщо все у вас проблем з отриманням ніяких проблем зробити різні тести.
я щиро очищена або, найкраще рішення
ради, покладених на дзвінок-файли онлайн!!!! вам буде набагато простіше
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 02-03-2013 в 17:12
Щоб звільнити її, і не зовсім згоден, тому що є оцінки різних речей, в залежності від використання, що робить і продуктивності, що хоче
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
мій намір ? безумовно, покладатися на сервіс файлів в режимі онлайн! Тоді, можливо, якщо у мене є час, я з іншими програмами вихідного файлу і їх порівняння для того щоб побачити роботу і добре, і боляче!
Я сумніваюся, читаючи ваші відповіді, але хто очищає fap, не обов'язково повинні зняти в електронному вигляді, або залишають активні елементи керування?
Видалення Fap має тільки переваги, очевидно,....і нормально, що якщо хто знімає фізично слід також відключити в ECU двигуна
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
А коли-то відключити, але це також те, що nn повинен стосуватися