Хлопці, вибачте, якщо riapro пост хто-небудь знає, до скільки бар наддуву читає map, перш ніж дати відмова??
Хлопці, вибачте, якщо riapro пост хто-небудь знає, до скільки бар наддуву читає map, перш ніж дати відмова??
Який ви привели біт? Прямо зараз ви від несправності?
На жаль, цей вид двигуна іноді ці жарти, мінлива геометрія, труби зношені, слиз в колектор, клапани і т.д.. може бути, спочатку досить чистою, і тоді ви побачите інші
привіт x " у разі якщо проблеми з 4 і 5 передач між 2500 - 3000 оборотів в мета проведення акселератора?
Мені також давав
я зійшов з розуму давно, з 147 jtd оригінальні...поміняли всі датчики, за допомогою різних тестів і врешті-решт був сенсорами, який працює з вакуумного насоса і управляє змінною геометрією. Практично не було затримки в управлінні, і, отже, положення geomtria носив піків тиску, які мені надсилали в безпеці турбонагнітач
Дуже поширена проблема, сенсорами starata або труби, прорізи, або впускного колектора багато, але дуже брудно, там же датчик температури повітря (map) бруд або starato....маленька порада, іноді може бути привід vgt i гриб, так сказати, що ламається, запобігаючи належного управління turbo
Потужність і нічого без контролю
Змінюється, ось тут змінити, поки ви не натиснете центр!!!!! Але тест на дорозі з діагнозом ..... і дуже важко.
я згоден. Я в свій час, перш ніж зрозуміти, що таке було, я зробив лог з ФЕС на вулиці, я бачила ці піки і після цього я зрозумів, що це не було проблемою зчитування датчиків, а саме проблема затримки приводу
також перевірте вимірник маси повітря, що пу? тому sti жарти