якщо ви робите діагностику з Examiner fiat ви побачите, що помилка p1238 ? повідомляється, "Кількість повітря"
якщо ви робите діагностику з Examiner fiat ви побачите, що помилка p1238 ? повідомляється, "Кількість повітря"
Безумовно, ти правий, але проблема залишається.... він kiesto в consijio я даю мій стоїть він stabbilire, що повинен зробити так, кожен з нас говорить на форумі є для цього...
Мій каталог я P1238=вторинної Ланцюга паливного насоса (модуль управління паливного насоса), якщо хочете, будемо перевіряти її або чує pompista kiama один offici повноважень для присвоєння умов вручну альфа в його душі... але повинен прибути вирішити проблему привіт...
Я прекрасно проблема відноситься до справи? повітря над значенням мети або під значення, або plausibilit?.. існує безліч таблиць, коди несправностей, E0, E1, E2 та ін. у цьому випадку це-E4, для більш докладної інформації краще офіційний діагноз, як examiner..
дана проблема може? залежати від якоїсь трубки депресії злегка появі тріщин, що всмоктує повітря, або від клапана egr..
Терпіння і чеснота сильних..
чет я вибачаюся, що заздалегідь з усіма вами ,,,,,ви говорите, чому? .... я зробив gaf ПЕРЕБІЛЬШЕНІ...... я закрив 24bit для кожної кривої, замість 25..... якщо він пішов, все ,,.
слава богу, що я помітив, що egr росії до xviii ст. погано, то я зосереджена на карту і я помилився..... а ви .....
машина ? прийшла до мене з dibimetro змінилося, поставив новий cn помилка P1238 (швидкість? потоку повітря) ...тоді я очистив його з знежирення сухий ,rimontandolo
я бачив емуляцію в графіку, і це було добре,,,, завжди з помилкою, але машина йде добре,,, ,egr а маршрут чому? загорнутий горить контрольна лампа dtc потім я поставив egr новий і позбавлений електронному egr добре помилка ? зник і автомобіль "ок".... спасибі всім, вибачте ще
обговорення закрито, так як машина йде добре .....
тому, коли вам приходить помилка P1238 знайте, що в 90% може бути egr.... але не виключаєте високі речі ок... привітання
якщо ви не помиляєтесь на початку я давав рішення, і я ж сказав-поверніть оригінальний файл !!
я кілька років працював у fiat, і з Examiner !! і ця помилка була дуже поширена на багатьох авто
проте врешті-решт мені задоволення, що ви вирішили , привіт
те ж саме, що я сказав йому по телефону,надішліть мені орі і мод, який на 99% і egr закривається погано, і насправді було так.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Тоді мій список хочу кинути приносить мені дороги........
важливо вирішити проблему, привіт.....
ні, не кидати нічого... мова ? інше!!!! іноді ці коди відрізняються від будинку матері до іншої , це не означає,
твій список як кинути !! а я, як ти у мене є список, і каже, що код p1238 означає "несправності насоса і т.д....
але поряд c'? написав, що наступний DTC може бути змінений між будинком матері до іншої !
а інші коди несправностей, не ? інше, що може змінюватися !!
так що не кинути нічого !! покладіться завжди досвід і хороший діагноз !!
привіт
Спасибі насправді я навіть на ******** якщо все переконує мене, я навколо в інтернеті або блог колеги....але хороша діагностика. мрія коштує занадто дорого для мого portaghio ahhahhahahahhh в **** nn хоче більше інвестувати, а потім ми addattiamo nn тільки на час кризи!!!!! привіт