Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 52

Обговорення: читання edc 17 dde bmw 120d

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    ну, куплені на ebay, не означає, вироблене в італії,однак ми говоримо майже напевно клон, вироблений в китаї.
    ? можна? в даний час працює і в будь-якому випадку я просто хотів поділитися своїм досвідом.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    Citazione Спочатку Написав filippin87 Visualizza Messaggio
    ? можна? в даний час працює і в будь-якому випадку я просто хотів поділитися своїм досвідом.
    якщо б хто-небудь статися, прочитати marelli spansion з цим інтерфейсом, зробить що завгодно в поділитися.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    я разом з одним писати муза 90 cv, ? поводилися як з magpro 4.2 files від 2048 Кб, що з mpps 5 files 448 kb до перезапису з обох інтерфейсів повертає наступне повідомлення про помилку файли зашифровані і, отже, не пише.
    Впевнений зовнішній вигляд будь-яку пораду дякую.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт, то спочатку прошу apriro конкретної посади, тому що тут не має сенсу,то я хочу зрозуміти, що ви пробували читати з mpps і той же файл завжди з mpps спробуйте записати його і говорить вам файли в зашифрованому вигляді,те ж саме і з magpro прочитаний і записаний з тим же програміст, вірно? потім я хотів запитати, що ви робили з файлом? ви mod ви або хто послав? якщо у вас є мод, ти що?
    я б сказав, відправлю приклад файлу ліжко і змінені файли, готові до запису, і ми намагаємося зрозуміти, що щось ще.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав дельфін Visualizza Messaggio
    я разом з одним писати муза 90 cv, ? поводилися як з magpro 4.2 files від 2048 Кб, що з mpps 5 files 448 kb до перезапису з обох інтерфейсів повертає наступне повідомлення про помилку файли зашифровані і, отже, не пише.
    Впевнений зовнішній вигляд будь-яку пораду дякую.
    файл ліжко з mpps nn ? добре. версія nn 5 закону муза, версія 12.
    недолік з magpro, спробуйте перезавантажити комп'ютер, перш ніж scirvere або встановити новий sw від травень.
    PS обчислює checksum. mag повідомляє, автоматична корекція, але seocndo мене nn тому.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    прошу вибачення, що розмістив в неправильному розділі, як тільки я можу відкрити? конкретної посади, докладаючи все якщо друг, що я допомагаю ne ? згоден, так як немає роботи ? мій взагалі (до уваги також files in bad dad ? був реалізований від третьої особи), а також що ваші очі скажуть вам усе, що я навіть різні погляди на деякі речі.

Спасибі msport за швидку відповідь.

Спасибі pasquale78 за пораду.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Таранто
    Et
    47
    Повідомлення
    67
    Riallacciandomi на питання про EDC17,проблема може бути не в читання,рахунку, роблять записи,по суті, клони ви могли б мати в кінці запису помилка "контроль розрахунку процесор"залежить від зони контрольної суми, що клон, на відміну від tools офіцерів,не в змозі абсолютно правильно. Завжди обладнання офіцерів,принаймні, що не має резервного BDM.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    щиро на те, що ви написали, ні я згоден,що якщо щось трапиться в розрахунок ck єдина проблема, що машина в кінці запису не те, але, передаючи файли орі,сторони, на мою думку, недолік клонів б тому, що, будучи скопійовані не так чудово, як компоненти і т.д. вони можуть більш легко заблокувати писання-все тут.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Таранто
    Et
    47
    Повідомлення
    67
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    щиро на те, що ви написали, ні я згоден,що якщо щось трапиться в розрахунок ck єдина проблема, що машина в кінці запису не те, але, передаючи файли орі,сторони, на мою думку, недолік клонів б тому, що, будучи скопійовані не так чудово, як компоненти і т.д. вони можуть більш легко заблокувати писання-все тут.
    Я не клон, і проблема полягала в тому;переписаний з мого x17 що подивитися і немає проблем. Читати карту, написане від мого друга з клону і проблема,після відкриття в 2d він прямо в контрольній

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Таранто
    Et
    47
    Повідомлення
    67
    І в будь-якому випадку вимагає сміливості написати edc17 (подивитися audi або bmw) з клоном. Блоків Ecu, і те, що ви говорите йому, власнику???????

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •