-
увагу? чому? якщо ? було зроблено оновлення cent цей двигун з акселератора і гальма стоянки закривати? частково клапан гальмування двигуном, щоб підвищити температуру cat
-
уваги на опір, я рекомендую 2 вт і я повторюю його і підключити паралельно, а не послідовно
сподіваюся це було корисно і, то дайте мені знати
-
привіт alien схему не можу знайти його? я можу сказати вам, як це зробити:
від'єднайте датчик температури в монте-cat, то створюється посилання на опір від 1250hom між позитивним і негативним, а потім знову приєднайте датчик після цього посилання.
практично ви повинні підсумувати опір паралельно датчику
-
дякую......
-
Вибачте, на веб-сайті autoobd ви можете знайти емулятор adblue в тому числі схема складання, я не знаю, як вона працює, якщо з кнопки чи ні, але я знаю, що вони працюють
-
привіт, хлопці, якщо когось цікавить, я на scania 500 я видалив з емулятором йде ідеально, а не від проблем
-
НОВАЧОК
Для Scania простий емулятор від декількох євро з 5 проводами Positivo24V Positivo12/24V під основу 2 лінії can і gnd установки 5 хвилин, з запобіжником, якщо присутній оригінальний апарат, якщо видалити емулятор активно. Для уточнення, зв'яжіться з нами.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
доброго ранку,я видалив ad-blue на scania r500 з емулятором, працює добре, але, маючи висипав каталізатор, спалахує контрольна лампа двигуна, в результаті потужність різання..***** eerrore від датчика nox, у вас є рішення, простягнутою з цього приводу?
-
привіт robby51039, на жаль, ви зонд nox глушник початку, що вона пішла, щоб працювати емулятор система повинна працювати ідеально, або знайти систему, щоб усунути його, того ж, що трапилося зі мною приблизно через рік помилка датчика nox замінив датчик, тепер все ок
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму