Карту в 1C6552, що ecm я в залежності від оборотів і навантаження ? правильно? Дивлячись з winols я думаю, що у функції тиску та кількості? дизельне паливо, впрыснутое?
Або я помиляюся?
Карту в 1C6552, що ecm я в залежності від оборотів і навантаження ? правильно? Дивлячись з winols я думаю, що у функції тиску та кількості? дизельне паливо, впрыснутое?
Або я помиляюся?
1C6552 ? карту, що ecm називається "уприскування parzializzato map1/1" чесно кажучи я не зрозумів про що йде мова......
річ надзвичайно дивним, що я помітив, переглядаючи всі файли в 2d ? що не зміг знайти в DW......
потім Fede78 могли б ви люб'язно пояснити мені, мод від 1D39F2 в 1D314??що це??
ах...я навіть не зміг зрозуміти, що таке 1F53AE і 1F53E2....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
1C6552 час вприскування, але не функції оборотів і навантаження, як показує ecm, але у функції тиску та мм3 дизельного палива впорскується.
1D39F2, що починає 1D3994 дивлячись на нього у 3d з winols здається, обмежувач
1d314 не вистачає... ви мали на увазі карту, яка починається в 1D390A ? Це повинно бути обмежувач крутного моменту головна
1F53AE і 1F53E2 не знаю, що таке...
і для DW або карту педаль....що ви мені скажіть??
Може бути 1D48C4? Або 1C3628?
але немає файлу hex або a2l для перевірки???
Ні.. на жаль немає..
Connfrontando карти золота T6080, T7040 і T7070 я помітив, що у мене 3-bit-те ж значення, що вони збільшуються, 1D863A, 1D894A і 1F7182
У T6080 значення 9590 (трактор має 181CV максимальної потужності і 690 Нм максимального крутного моменту)
У T7040 значення 10510 (трактор має 224CV максимальної потужності і 938 Нм максимального крутного моменту)
У T7070 значення 12000 (трактор має 251CV максимальна потужність і крутний момент 1025 Нм максимальна)
Всі ці трактори мають один і той же hw і sw ось чому? я можу порівняти їх.
По-вашому, будуть фільтрів в один біт?
Бажаючи зробити мод, не торкаючись час вприскування і тиск в магістралі rail ви повинні отримати в будь-якому разі хороших результатів немає?
Але як вчинити?
Збільшуючи кількість? дизельне паливо впорскується f(rpm, Trq) в 1D82E6?
(роблячи cos? в теорії, коли карту педаль вимагає від мене певної пари, то ecu в залежності від необхідного крутного моменту я inietter? малюк дизель, якщо я ростом цей малюк на дизельне паливо, то avr? також пі? потужність і крутний момент? Я кажу, добре?)
Ясно, тобто обмежувачі коригування...
Обмежувач, який обмежує в 70 мм3 на дизельне паливо, то в 1C5CB2? lim дизель f(temp дизель)?
Пу? бути правильний шлях, щоб почати?
Хотів би читати карту 7060...ебу ? загальна bosch edc 16c39... як ви робили?
я magpro 4.2, я можу зробити що-то, через послідовний порт?
Дякую!!!