Сторінка 3 з 7 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 68

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    змінений файл можна перевірити тільки маючи файл ori-сумісний (або подібне), зіставте карту для карту,файли орі знаходяться або до літа в допомогу або у фантастичний форум під назвою professionalchiptuning, що він створений розділ, який названий запитом файл орі і розділ " банк даних файлів орі, де всередині відсортовані по марці і моделі є тисячі файлів ori хахаха.
    Повністю згоден, да, хоча не знаю ще в цьому розділі і як це працює і хто є пу? увійдіть!

Citazione Спочатку Написав мегамозок Visualizza Messaggio
    Особливо якщо sw. різні не слід використовувати копіювання кроком, але і використовувати 2d вирівняти і скопіювати кривий, зігнутий, будьте обережні, також до вр, що цього разу вони різні.
    що таке b.p.? для порівняння я зрозумів, що я повинен відкрити файл mod, як оригінальний titanium, а потім виберіть один драйвер і піти порівняти в 2d, воно також вирівнювати, правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    зіставте карту означає:

відкрити дві карти з ecm titanium. Ви побачите, звичайно, що значення будуть спотворені. Відкрити у 2d-і ви побачите, що криві (червона і синя), повністю один з одним, може бути ? pi? далі, та ? pi? назад. У цей момент clicci значок блокування орієнтації або блокує mod і прокрутіть карту, поки ви не побачите, що криві перетинаються, і ви побачите, правильними кроками, які були зроблені! Поправте мене, якщо я помиляюся, я знаю тільки як теорія!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    І' так'. Це досить легко, на жаль, якщо є багато карт чіпайте ви втратите трохи часу, але ви розумієте, відмінності навіть з драйвера, так що я думаю, що найкраще і, перш за все, не помилюся, якщо є частини більш або менш карту.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    дякуємо ви знаєте, я просто neinato на цей світ, тому я, як правило, щоб стати дорослим, для чисто особистих цілей, а не як роботу.
    привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    трапані (сицилія)
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав pitty Visualizza Messaggio
    зіставте карту означає:

відкрити дві карти з ecm titanium. Ви побачите, звичайно, що значення будуть спотворені. Відкрити у 2d-і ви побачите, що криві (червона і синя), повністю один з одним, може бути ? pi? далі, та ? pi? назад. У цей момент clicci значок блокування орієнтації або блокує mod і прокрутіть карту, поки ви не побачите, що криві перетинаються, і ви побачите, правильними кроками, які були зроблені! Поправте мене, якщо я помиляюся, я знаю тільки як теорія!
    я те, що ще не у мене ? ясно, що кроком ми вважаємо, що ecm titanium їх отримати?
    я, як мені зрозуміти, скільки я можу збільшити?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав davide2000 Visualizza Messaggio
    я те, що ще не у мене ? ясно, що кроком ми вважаємо, що ecm titanium їх отримати?
    я, як мені зрозуміти, скільки я можу збільшити?
    наприклад, ecm titanium, ви повинні сказати, ви, як і де збільшити, щоб зрозуміти, наскільки потрібно збільшити або ви зробите курс, cos? як я зробив в professionalchiptunig або, якщо у вас багато часу,****** потрібно studiarti різних типів ecu зробити різні тести.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    Кому ви пишете ? ідентичний тобі!!! neonatissimo!

НОВАЧОК L'avatar di marco147150
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    шатун
    Повідомлення
    23
    Привіт, parlavate в деяких випадках перебудувати карти золота і mod, якщо ви не робите ecm бачить в них змін при збереженні зберігає cos? ? або це не впливає на спасіння ?

Спасибі, Марк.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Якщо не riallinei карти ви d? значення завищені і не співставні, чому? точно не вирівняні.
    Якщо навантаження 2 softwere різних золотих і mod. при збереженні мод. простоїть завжди mod. і не avr? нічого в грі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    трапані (сицилія)
    Повідомлення
    46
    але після того, як ви зробите зміни програми, попереджає вас, якщо ви неправильно кремезний?наприклад, занадто велике значення?

Сторінка 3 з 7 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •