Привіт,
я теж Міф, 1.3 mjtd-2 90cv і я теж шукаю таку ж мету...
Те, як ви змогли?
Якщо ви не розумію, я хотів запитати, ваш кінцевий файл, який ви замінили!
Дякую
потрібно тільки написати,та ? нормально, що ви не бачите titanium,враховуючи, що для його величі, не ? точне
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
привіт і спасибі за відповідь.
також додаємо файл 2 мб не визнає в будь-якому випадку.
однак, залишаючи осторонь карту, що тепер я можу вдіяти, файл, який я відправив, щоб видалити dpf і egr ? точно?
З Mpps у мене написано кілька екю такого ні разу не було проблем.. то ризик є? завжди.. але у вас є можливість? його з modal?т? recovery на mpps..
скільки разів на 85% працює відмінно, Marelli Mjet я зробив з цієї програми, і йдуть прекрасно..
У EGR на виключає абсолютно на це екю..
що стосується мене, якщо ви зробили мод, який ви описали, ви можете написати його спокійно..
І ? також неправильно. Насправді багато проблем засмічення fap довелося все egr, який працює погано і залишається відкритим.
Дуже добре, принаймні, хтось говорить розумні речі! egr off = менше сажі для fap або dpf![]()
Закрити egr у разі, якщо ви поки ще не зібрали fap/dpf, і це завжди гарне рішення, по-перше, тому що відбувається горіння суміші, більш "чистий" і це значить, менше твердих частинок... більше температура горіння і' трохи вище, і це теж грає на користь.
Коли я 159, в тому parzializzazione в egr дизель bluediesel, практично робив практично тільки зробити
заплановані...!
привіт макс, я confontato файл defappato зробили з ******* і зробив з ecusafe і є .
Sar? ...: (
msport, що ви думаєте ?