Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 49

Обговорення: штамп ezs mercedes w203 cdi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    від давайте подивимося, якщо ви знайдете щось для часом, машина ? ще зупиняє клієнта повинен вирішити, чи справді я вже встановив і витрат, що авто 13 років, і каже мені, що нам хочеться думати? якщо мені на вулиці почали розбирати і давайте подивимося, якщо ви можете? зробити з інтегрованим сказали, що.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    Привіт alexracing вдалося, то на підприємстві?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    вибачте, якщо я більше оновлюються ? прийшов ключ і нової машини ? матч, зараз все добре.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    99
    ви мені це вдалося,ezs, ви можете клонувати, а також рульового управління, замінивши l eprom ,навіть ключ можна відновити, просто не шкури, або від основи, або ви можете використовувати ключ, списаний, замінивши nec (при тому, що оригінальний ключ,якщо
    ти qalche подібні проблеми вирішити ми можемо також scodificare частково ecu, дайте мені знати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    Мені було цікаво дізнатися чому? мені ? gi? довелося 5/6 раз на w203, і я завжди тільки заміна рульового колеса на новий, а потім перенесено з діагнозом

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав cristianbomberos Visualizza Messaggio
    Мені було цікаво дізнатися чому? мені ? gi? довелося 5/6 раз на w203, і я завжди тільки заміна рульового колеса на новий, а потім перенесено з діагнозом

Я не розумію...
    замінити електродвигун рульового керування з іншого (старий чи новий??) і ви можете запрограмувати його для машини тільки діагностика?? що діагноз ???

Ви мені ці питання, чому? це ? досить поширена проблема, і я хотів би знати, якщо існує інший шлях, відмінний від відновлення eprom зі старих компонентів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    Його замінити на новий і ключ, майстерня (ключ, помаранчевий, закодовані з допомогою колеса знову codifico з ezs

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ах ось...

замок новий і ключ, майстерня, що поставляється разом з рульового колеса, звичайно, все не зовсім...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    ? ні...від вас клієнт, як проводить, якщо замінити на використовуваних частин?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав cristianbomberos Visualizza Messaggio
    ? ні...від вас клієнт, як проводить, якщо замінити на використовуваних частин?
    я co 200 карт тобі по-любому на мотоциклі
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •