Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 33

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Датчики чисті, з очищення контактів, чистка... я навіть спрей для чищення тіла farfallati, який знежирює і не залишає слідів. Я це часто використовується на debimetri з відмінними результатами.

У будь-якому разі, у мене не було часу перевірити 147 в борг, ми бачимо в ці дні, якщо проблема повториться Ви підкажіть, а!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    я controllerei також трубки турбіни al'наддувочного повітря і охолоджувач наддувочного повітря, впускний...по-моєму буде кілька taglietto!! часто на труби оригінальні,не триває нічого!! я втомився міняти їх часто!! і зараз я монтую ті, нержавіюча сталь все, інший світ!! у будь-якому випадку, коли у якийсь витік тиску також ця помилка в пам'яті(тиску, підвищеного харчування)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    86
    а marcusmagic мені і довелося шлангів наддувочного повітря спліт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    більшість цих випадках і труби інтеркулера розділити!! і також легко зрозуміти, чуєте ви свистки у accellerazioni сила!!!! спробуйте і дайте мені знати...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    я датчики тиску наддуву їх я чищу з трихлоретилену, не псує нічого, добре очищає і справді не залишає слідів, і ви можете? безпечно використовувати на картах і друкованих плат, а що корисно, ви пу? бронзовий пістолет для розріджувача
    крім того, на мій 147 1.9 jtdm 120cv у мене була схожа проблема і після заміни датчик витрати повітря і датчик без наддуву результатів, я вирішив замінити електромагнітний клапан регулювання змінної геометрії (правило депресія polmoncino турбіни), я випадково виявив у гніздо клапана я робив той же дефект і riattaccandolo зникла, тому я зробив 1+1 (я зробив див. pompista, і я радив замінити турбіну :P , але не до жартів)
    дозвольте мені знати, якщо вам було корисно

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав ігор Visualizza Messaggio
    я датчики тиску наддуву їх я чищу з трихлоретилену, не псує нічого, добре очищає і справді не залишає слідів, і ви можете? безпечно використовувати на картах і друкованих плат, а що корисно, ви пу? бронзовий пістолет для розріджувача
    крім того, на мій 147 1.9 jtdm 120cv у мене була схожа проблема і після заміни датчик витрати повітря і датчик без наддуву результатів, я вирішив замінити електромагнітний клапан регулювання змінної геометрії (правило депресія polmoncino турбіни), я випадково виявив у гніздо клапана я робив той же дефект і riattaccandolo зникла, тому я зробив 1+1 (я зробив див. pompista, і я радив замінити турбіну :P , але не до жартів)
    дозвольте мені знати, якщо вам було корисно
    Звичайно, дуже корисно! І інші теж!
    Цей клапан, що ви говорите, де ? готель? Недалеко від турбо?

Протягом тижня я сподіваюся дізнатися, 156, чому? son цікаво поставити його на місце

Це ? місяць несправностей...? додавання pure Ibiza з іншою проблемою... Ма!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    і так завжди коли це трапиться вони у мене травень всі!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    депресії, яка виходить з вакуумного насоса ? ок?
    i кілометрах машини багато?
    чому? груди виглядає добре, і геометрія, і його команди очевидна.
    датчики тиску ви змінилися, помістивши їх, як завжди, оригінальні чи ні?
    чому? ми були кілька модів на quie датчиків.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Тепер тільки чисті датчики на 156...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення