-
Немає припущень про те, як її покращити?
-
Дивіться...я хотів би спробувати, щоб допомогти вам..але я не можу завантажити allegat...
а, що б ви хотіли найбільше?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
починається все з rail і обмежувач rail і обмежувачі крутного моменту, які відсутні, і подивитися, що вже піде набагато краще, ніж автомобілі
-
привіт abberello навіть для мене карту ? роздратований я, на мій погляд, rivedrei карту, педалі завжди мене riguarderei обмежувачі крутного моменту........для того щоб її поліпшити, ви можете грати ще з дизельним і moddare карту лямбда, але " уважний до куріння............і якщо, можливо, все ще не задовольняє вас, то спробуйте також з авансів в........і також стежити за підказку explode82....... удачі
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
насправді є речі, щоб розглянути,але поради, які я дав вже побачите красиву різниці,то інші речі, такі як лямбда не виробництво, збитки,чому? питань температур, не знаючи, автомобіль, який midifiche механічні є
-
але ви насправді, навіть я був згоден з вашою думкою насправді я сказав йому слідувати за ними......я хотів би дати ще декілька вхідних....а abberello я завжди раджу переглянути обмежувачі.....завжди отримуйте задоволення!!!!
-
Хлопці, після багато км і без sfrizionare або речі, як проблеми, сльози ? зникли зовсім!!
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму