будучи не в змозі змінити відображення можна? вставити опір близько 500 ом у серії датчик температури води.
будучи не в змозі змінити відображення можна? вставити опір близько 500 ом у серії датчик температури води.
привіт sergiot!!
це рішення, як правило, роблю я, коли не можу карту, але' і' клієнт трохи ніжний і в машині, придбаної нещодавно, тому замість того, розбирайте, я волів би зробити для себе карту і що-то трохи чистішим!
чи попросили трохи навколо, і ви можете це зробити-потрібно відправити у орі і мені змінюють порівнянні з ревізії форсунок я думаю, що це оцінити!давайте подивимося, що говорить мені,!!!!!я думаю, що рішення я крапки, три опору,картку або ревізії форсунок!!
трапляється, коли я на bosch тип останнє, що я зробив і множинного edc16, змінюючи крутний момент на стартер йде, що це краса, але їх, проте я вважаю, з драйвери легко і просто!
я думаю, що перевірки форсунок не повинні мати переваги для цієї проблеми
опір або зіставлення: в сенсі 2 операції ? ідентично, з різницею:
опір варто трохи і поставте або приберіть у відповідності з потребами.
для відображення, я не знаю, що робити, але так як я в казки не здається, ne впевнена, ні економічної. тоді, якщо автомобіль ? новий кинути відразу ж з гарантії.
у вас на вибір
привіт
у відповідності з моїм досвідом, пробуємо рефлюкс і виправлення форсунок не можете побачити дефект, звичайно, я говорю в цьому випадку!!!! єдине рішення, після того, як перевірив всі і після того, як ви переконаєтеся в тому, що, даючи трохи більше, ніж на дизельне паливо, автомобіль, регулярні частини, треба тільки revisionarli!
від читання постів друзів, які скаржаться на труднощі? стартера на 1300 все в салерно або в її околицях.
мій досвід, я рекомендую зробити кілька питань у ваш район, щоб знати, чи є проблема ? широко поширена.
коли це відбувається часто ? викликано паливо поганої якості? які розгортаються в цій географічній зоні.
навіть якщо він і cos? він новіше, з кроком дизель стартера.
точне низька якість палива, і одна з причин того, що з плином часу створює ці недоліки, і якщо ви в можливість збільшити дизельне паливо) на карті, в іншому випадку потрібно ritarare і відремонтувати форсунки!!порада, яку я можу дати вам у цих випадках і від'єднати sens темп води, якщо машина регулярні частини, і дефект йде, вже можна почати собі міркування....якщо, наприклад, ви датчик зруйнований,дизельного фільтра забиті, поганий тиск або, що я знаю, за межами дільниці та ін гості, ви також можете дати відро в більш дизель, але дефект залишається, справді, погіршується, я не знаю, якщо я не пояснив!!!!
елементів управління, що вказує, безсумнівно, правильні і доречні, але, безумовно, хто написав пост повинен їх факти.
якщо їх, звичайно, не виявили порушень в іншому випадку зробили б інші питання.
і вже лопнув двигун, не ?, в іншому випадку скаржитися, навіть на марші , не тільки в пуско -
однак просто додати 30% палива і більше? і пуску в експлуатацію значно покращує.
Я прошу закрити обговорення, чому? він продовжує писати, від слова гі? розглядаються і без політики.
Вибачте за вибух, але мені здається, що ми йдемо дійсно проти логіки..
якщо хтось пише, що gi?: Фаза-Стиснення-Форсунки-Насос високого press.-Насос низького press.-риболовля бак-etc,etc
я не знаю, що потрібно продовжувати писати цей пост..