Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 34

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99

Unhappy

Ще раз спасибі Альберту за допомогу.

В даний час я не можу пропустити більше зробити тест, тому що блок управління s2r800, на якому я намагався завантажити 1000 пішла. Я віддав людині, який мені робив розблокування іммо з galletto v54 і в отвір пропускається вся contattiera...
    Так що тепер мені доведеться шукати інший.

Ecu S2r1000 я володію, але доказ народжується з сумніву, що, можливо, є проблеми, чому не надходить струм до котушок, і ці останні були перевірені і працюють.

Citazione Спочатку Написав albertoS4 Visualizza Messaggio
    привіт, я заявляю, що не знаю добре цю модель мотоцикла, але, поведінка бензонасос я не sebra нормально. Індикатор іммо це нормально, що горить в результаті scodifica.
    але ти старий ебу? як ніколи не змінюється?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Емілія R
    Повідомлення
    113
    спробуйте файл, який я послав тобі, добре для цього типу ебу HW610. не піде в хід, але, самокат, принаймні, повинні звернутися.
    Дозвольте мені знати,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Емілія R
    Повідомлення
    113
    струм не доходить до котушки, тому що іммо... так що тобі варто спробувати, завантажити файл з s2r1000, що я тобі послав кілька повідомлень назад з immo off безпосередньо на блок управління iaw5am Hw610.
    не розумію, чому ваш друг намагався відкрити блок, щоб прочитати.....ці ебу є смоли і не відкрити, boot mode є активним, далі SW

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Проблема була ще до його екю, з яких я читав файл з 320 та ecu було без коду Іммо. Стартер обертається, але на котушки не надходить струм.
    Намагаючись відкрити ecu приймач був в цілях scodificarla і зробити діва, як, що встановлений на мотоцикл, galletto v54 потрібні поставити пін на масу, щоб покласти його в boot і зробити декодер.

Тепер мені треба дістати новий ecu і спробувати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Емілія R
    Повідомлення
    113
    Тоді, як я говорив, проблема в іншому!!!
    pin-код в маси потрібно покласти на деяких ecu аналогічні, що встановлюються на деякі автомобілі, але не на ducati.
    якщо самокат повертає immo off, ВПЕВНЕНИЙ,!!!!!
    для того, щоб перевірити, якщо в котушку надходить струм від ебу:
    вимкніть всі, і дві котушки, і на місці одного з двох котушок з'єднує НЕВЕЛИКИЙ led настільна лампа 1 ВТ або менше (перевірка полярності або спробуйте обидва вірші)..... обертайте стартер і перевірити, що лампочка горить часом. Потім спробуйте з іншим кабелем...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Я повертаючись до дискусії
    Для dirtan
    Навіть якщо ви зробили все правильно scodifica в immooff лампочка іммо, після двох спалахів індикатора, це нормально, що залишки горить, але гасне після запуску двигуна. Це тому, що примушувати іммо зчитується з ебу, як якщо б там була аномалія, яка не може пройти check-початковий
    Відрізняється, що ви verginazione, в результаті чого індикатор згасне після ceck

Для

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Для albertoS4
    Не зовсім так, як ви кажете....пін на масу йде і для блоків управління, Ducati, 5, навіть якщо не стосується процедури для нерухомості, але стосується процедури для verginazione.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    мілан
    Повідомлення
    191
    хлопці, дайте мені на це очі immo off, як на мене, має бути ок......
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Емілія R
    Повідомлення
    113
    Привіт, Joker, scodifica, здається, ок, але файл це дивно... з чим я хаіль і мотоцикл?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Болга
    мілан
    Повідомлення
    191
    не читала я.....я послав його.
    мені теж здається дивним розмір файлу....я знав, що вам довелося читати з півня або mpps файл 320кб,замість цього мені прислали файл флеш 304kb і файл e2p від 2kb.
    я думаю, ти маєш на це як на дивність......
    а monster 620.

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •