Тест все одно робити мод, і подивитися, якщо витягне щось..ніколи не кажи ніколи..
Тест все одно робити мод, і подивитися, якщо витягне щось..ніколи не кажи ніколи..
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
якщо ви знаєте, як це зробити, і стосуватися вони будуть розгортати, очевидно, не ? турбо дизель, підніміть їй paramtri inieione turbo і обмежувачі крутного моменту і йдуть бензин, якщо ви не знаєте, змусити їх зробити більше? шкода, що інші, як багато pseudopreparatori, що, коли це трапляється бензин, питають поради, як зробити, і врешті-решт їм, що вони роблять реклами? кажуть, що вони найкращі і pi? bravio, але те, як вони щось, що може викликати збитки, просять приклади навіть безкоштовно, але сьогодні, якщо вентилятор шкоду, посміхаюся,!!!!!!!!!
не був з вами згоден, проте, від 15-18? заздалегідь, то метелик з 4000punti max від 60%,кількість? повітря 10%макс, а обмежувач оборотів alzalo тільки якщо ви йдете за 7000 це трохи не родове, то скажіть мені, як вона йде
perssonalmente з картою,повна вихлопна + повітряний фільтр я взяв 17 л. с. на fire 1.2 iaw 16f.
витягнути 100 коней пилососом fire 1.2 8v ви можете?, АЛЕ ? підготовка, м'яко кажучи, крайнє, що має сенс тільки з-за смаку її, а також чому? в той момент, надійність? з повагою
Щоб витягнути 100 коней потрібно як мінімум зробити:
- прямого всмоктування (спортивний повітряний фільтр)
- колектор всмоктувальної
- голова, оброблена
- корпус дросельної заслінки плюс
- распредвал racing
- повна вихлопна ****** що-ї? ****** не пу?
І для подолання 100 c'? безумовно, що ще зробити.
Зіставлення з оригінальний двигун немає сенсу, він набагато більше? почуття soft tuning, low-cost, як:
- корпус дросельної заслінки пробурили 40 мм (проти 32 оригінальні). І " правити ремесло, ви повинні отримати самостійно або знайти когось, фахівець в бізнес
- випускні колектори у пункті 1а серія 75 к. с або безпосередньо racing. В першому випадку ? зміна antisgamo, у другий трохи менше
- распредвала у пункті 1а серія 75 кінських сил. І antisgamo і практично "plug and play", але ви повинні зробити це з механіком, чому? c'? завжди дещо від обпилювання або покласти в межах допуску (я perdonino механіки для жаргону, трохи технічний)
У ЦЕЙ МОМЕНТ ви пу? думаю, перепризначити, і якщо все ? було зроблено за правилами мистецтва, si pu? сподіватися отримати до 75cv, що він із серії старої точки 75, може бути, дещо pi? якщо ви монтуєте компоненти racing і сміливий, трохи в отвір корпусу дросельної заслінки. Ми говоримо, що 80cv ? тривалість реалістично, але не банально досягти.