Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-27-27 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    сьогодні вранці я робив, я навіть випробування з вище схему на opel combo 1.6 бензин... але щось не бачу його, дуже ефективно.... чи я помиляюся.... або щось не повертається.... у тому сенсі,.... тут він говорить,.... дроти сірий і чорний дріт.... не вказує ? напруга 5v і який ? сигнал.... я намагався reistenza на обидва дроту, але я не бачу стільки поліпшення діагностики.... від золота я 700/750 мілівольт в діагноз, після поставив встановлюють, з опором на дроти 5 вольт, я вважаю, 670 mb.... вважаю, що це не достатньо, щоб включити індикатор.... так як оригінал з кет ефективної вона повинна давати максимальне значення близько 450 mvolt....

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    сьогодні вранці я робив, я навіть випробування з вище схему на opel combo 1.6 бензин... але щось не бачу його, дуже ефективно.... чи я помиляюся.... або щось не повертається.... у тому сенсі,.... тут він говорить,.... дроти сірий і чорний дріт.... не вказує ? напруга 5v і який ? сигнал.... я намагався reistenza на обидва дроту, але я не бачу стільки поліпшення діагностики.... від золота я 700/750 мілівольт в діагноз, після поставив встановлюють, з опором на дроти 5 вольт, я вважаю, 670 mb.... вважаю, що це не достатньо, щоб включити індикатор.... так як оригінал з кет ефективної вона повинна давати максимальне значення близько 450 mvolt....
    на практиці... щось f?.. але не достатньо, щоб емулювати сигнал повний! .і якщо збільшити або зменшити опір?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    не, хлопці... я помилився, я читати значення в діагностиці.... зонд не діє... залишається на висоті 1064mvolt.... максимальне значення.... я не пробував, але " навпаки...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    13
    Але minicat добре на будь-зонд post кішки? ви знаєте, якщо хтось їх виробляє в Італії за розумними цінами?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    11
    наскільки я знаю, для того, щоб обдурити ебу просто реалізувати дільник напруги... і виправити cos? значення.
    на мотоциклах ви робите, cos?... на авто у мене немає досвіду.. але якщо зонди одно, чому? ні..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Мммм.... Обговорення цікаве! Якщо я будую minikat в голові життів тому побачити растр, що буде? Я можу його залишити повністю відкритою гвинт, ні??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Mr.Flash
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    118
    ні, абсолютно ні .... те, що здається сітківки в реальності? ? сітка елементів catalizzanti , як саме бути присутнім в каталізаторі , які служать каталізатором відпрацьованих газів, з тим, що лямбда-зонд побачить правильно оброблені , і не світилася помилка.

В італії продає bonalume і коштує багато грошей .

У мене встановлені десятка, і працюють добре, навіть дуже добре. В 99.9% випадків це вирішує проблему шпигуна. Я також спробував емулятори-електронні, але я майже ніколи не працював, за винятком рідкісних випадків на диспетчерів електронні не останню.

Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    Міні-kat, якщо у вас є токарний верстат і просто зробити
    цікаво, Адмін!!!! як рада приступити ?? Utilizzeresti як матеріал її значення старий каталізатор (але кераміка як би працювати?) або у вас металообробки наркоманів (в якості каталізаторів металів) ???
    Востаннє редагувалось leandro89; 22-02-2014 до 02:51

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •