повинно бути щось дивно, коли я перевірив стан dell fap l-небудь в інший раз, немає давав забиті.. для мене єс щось не в порядку з якоюсь датчик...
повинно бути щось дивно, коли я перевірив стан dell fap l-небудь в інший раз, немає давав забиті.. для мене єс щось не в порядку з якоюсь датчик...
як правило, термостатичні вентилі, які роблять attoppare fap або поганої роботи системи egr, але якщо ви хочете залишитися в наш тихий шлях ? один
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
контролює датчик диференціального тиску fap-dpf...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
датчик prex диференціала ? gi? був замінений дилера кілька місяців тому. Але ricontroller? x безпека
ну тоді fap і це вже вичерпані,видаліть його і далі.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Також FAP ? новий.... ? це проблема...
у самому справі ? повністю новий fap і все ? підключений правильно. Сьогодні спокійно спробує? бачити в діагностиці як веде себе датчик диференціального etc
колись і я ? відбувалося подібне, автомобіль був перепризначений настільки погано, що фільтр intasava постійно. як ніби цього було недостатньо, в додаток до карти є додатковий модуль !
? у разі, якщо межа, звичайно, для? може бути, контролюється на карту, я хотів би дати йому
ps коли я перевірив *********** я не бачив графіків, але я помітив щось дивне на одометр, на картині вже близько 70.000, але діагноз 16.000 ? що-то. Мені здається дуже дивним, що він....
Як правило, разом, заміну або регенерацію школа ФАП,v? виконується ретельне очищення випускних колекторів і системи egr,в яких можуть, що знаходяться нагару і забивають відразу ж fap, просто замінити......це з досвіду