Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 41

Обговорення: MPPS контрольна

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    СИЦИЛІЯ (TP)
    Повідомлення
    244
    Citazione Спочатку Написав FidodidoTuning Visualizza Messaggio
    ви, як немає....
    напис виправити cks, перш ніж писати тобі завжди
    навіть якщо ваш файл ? вже правильно
    ? нагадування mpps
    Не помилка, sw,нормально, що є,можливо, що я не можу пояснити, добре?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Я дякую тобі, я зареєстрований тут, тому, вирішувати проблеми разом.
    Якщо я помиляюся і ви праві, що мелло ви говорите, і за це тобі дякую!
    Але скажи мені, тому, що ваші дії не можу вирішити цю проблему?
    Помиляюся в блозі крок?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    СИЦИЛІЯ (TP)
    Повідомлення
    244
    Тільки блоки, перший блок управління), ви забули виправити cks), mpps не тобі нагадав, ne., з вами ? був, як кажуть, тільки,ви не змогли зрозуміти, що ж ви ? staho сказав.
    Rileggiti в спокої, що всі дискусії...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Хороший іона, ми говоримо, безумовно, sw не добре!
    Якщо читати добре з galletto 1260 в моїй машині я deverto я і намагаюся в paco слова і свинки 4 місяці не ? ніколи не блокується,
    mpps був перший раз, коли я використовую його, але я не довіряв для cks!
    Екю маса з коня, і йде зараз або тема для іншої sw для mpps і не дає мені самій " cks, як ви думаєте, що проблема є ще, чи ви ? вирішена?
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Я думаю, що FidodidoTuning у вас вже? пояснив достатньо, то майте на увазі, що іноді вам пу? трапитися з mpps, який говорить, що виправляє cks але тоді автомобіль не заводиться, чому? не зробили цього, то це тільки досвід, і як ви потім дізнайтеся, що краще мати справу з одним, або почати безпосередньо з іншим strumento..........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Я згоден з вами, але повторюю, я замінив sw mpps з іншою версією і не дає мені + напис cks помилка, чому?
    Мелло знаєте, spigare?
    Дякую

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    привіт sno74 дивіться, що fidodito не потрібна захист у цьому форумі, в основному, потрібно зрозуміти, а якщо людина має труднощі, щоб зрозуміти ви rispiega якщо fidodito не хоче більше виступати з цього питання, і' liberissimo робити це не потрібно, що ви робите ці заяви.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    але я не хотів захищати ніхто cks її розрахунку програма mpps він змінюється версія avr? оновлений список cks, що раніше було не зміст, а потім ? вдалося вирішити проблеми, те, якщо ви хочете зробити перевірку, що ви пу? допомогти зрозуміти, ви можете зробити що-то перераховує ебу прямо зараз, що ? було написано зберегти файл, відкрити, ecm, потім завантажити всі файли, скажімо, мод, який ви зробили, і файл, який ви ще раз перечитайте, і ви побачите, що cks ? був змінений......

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    дякуємо за вашу люб'язну відповідь sno74 але вибачте, я не зрозумів, як я повинен робити, я знаю, що я трохи rinco але я б ripeterti те, що відбувається з цим авто, може бути, ми були inprecisi в cks там він запитує без ataccare мбіт / с, на авто. потім я вводжу mpps я включаю картину, питає мене, cks клік з лівої сторони, там де написано chechsummi відкриває пошук на комп'ютері, і я повинен clik на fail-орі. так повинен робити. дякую

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    я вам скажу, що ваша проблема ? cks..... Тоді ви повинні знати, що кожен раз, коли ви робите зміни в картку або корекції cks змінюється, то це правильно. Наприклад, візьмемо карту спочатку ознайомитися з mpps ми хочемо, щоб виключити egr відкриваємо карту з ecm titanium це автоматично, пошук драйверів, у той час як ecm нормально-доведеться шукати вас дані hw і sw ecu.... Тоді я відкриваю titanium вибір з папки, яку я зберіг карту ori той, ознайомитися з mpps нього на машині вам знайти драйвер, а потім завантажити їх, коли ви будете готові входите в 2d я бачу карту, шукаю адресу або кривої, що я хочу змінити, то, за винятком мод, і він на машині ви розрахували cks... в той Час, коли знаходитесь заголовком mpps в cks ? розраховується на автомобілі перехід тихий, після того як ви зробили mo при, що вам пише в карту розрахунку cks, і ви його, то ви прикріплені, не існує як ви думаєте-й?...

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •