Я дякую тобі, я зареєстрований тут, тому, вирішувати проблеми разом.
Якщо я помиляюся і ви праві, що мелло ви говорите, і за це тобі дякую!
Але скажи мені, тому, що ваші дії не можу вирішити цю проблему?
Помиляюся в блозі крок?
Тільки блоки, перший блок управління), ви забули виправити cks), mpps не тобі нагадав, ne., з вами ? був, як кажуть, тільки,ви не змогли зрозуміти, що ж ви ? staho сказав.
Rileggiti в спокої, що всі дискусії...
Хороший іона, ми говоримо, безумовно, sw не добре!
Якщо читати добре з galletto 1260 в моїй машині я deverto я і намагаюся в paco слова і свинки 4 місяці не ? ніколи не блокується,
mpps був перший раз, коли я використовую його, але я не довіряв для cks!
Екю маса з коня, і йде зараз або тема для іншої sw для mpps і не дає мені самій " cks, як ви думаєте, що проблема є ще, чи ви ? вирішена?
Дякую
Я думаю, що FidodidoTuning у вас вже? пояснив достатньо, то майте на увазі, що іноді вам пу? трапитися з mpps, який говорить, що виправляє cks але тоді автомобіль не заводиться, чому? не зробили цього, то це тільки досвід, і як ви потім дізнайтеся, що краще мати справу з одним, або почати безпосередньо з іншим strumento..........
Я згоден з вами, але повторюю, я замінив sw mpps з іншою версією і не дає мені + напис cks помилка, чому?
Мелло знаєте, spigare?
Дякую
привіт sno74 дивіться, що fidodito не потрібна захист у цьому форумі, в основному, потрібно зрозуміти, а якщо людина має труднощі, щоб зрозуміти ви rispiega якщо fidodito не хоче більше виступати з цього питання, і' liberissimo робити це не потрібно, що ви робите ці заяви.
але я не хотів захищати ніхто cks її розрахунку програма mpps він змінюється версія avr? оновлений список cks, що раніше було не зміст, а потім ? вдалося вирішити проблеми, те, якщо ви хочете зробити перевірку, що ви пу? допомогти зрозуміти, ви можете зробити що-то перераховує ебу прямо зараз, що ? було написано зберегти файл, відкрити, ecm, потім завантажити всі файли, скажімо, мод, який ви зробили, і файл, який ви ще раз перечитайте, і ви побачите, що cks ? був змінений......
дякуємо за вашу люб'язну відповідь sno74 але вибачте, я не зрозумів, як я повинен робити, я знаю, що я трохи rinco але я б ripeterti те, що відбувається з цим авто, може бути, ми були inprecisi в cks там він запитує без ataccare мбіт / с, на авто. потім я вводжу mpps я включаю картину, питає мене, cks клік з лівої сторони, там де написано chechsummi відкриває пошук на комп'ютері, і я повинен clik на fail-орі. так повинен робити. дякую
я вам скажу, що ваша проблема ? cks..... Тоді ви повинні знати, що кожен раз, коли ви робите зміни в картку або корекції cks змінюється, то це правильно. Наприклад, візьмемо карту спочатку ознайомитися з mpps ми хочемо, щоб виключити egr відкриваємо карту з ecm titanium це автоматично, пошук драйверів, у той час як ecm нормально-доведеться шукати вас дані hw і sw ecu.... Тоді я відкриваю titanium вибір з папки, яку я зберіг карту ori той, ознайомитися з mpps нього на машині вам знайти драйвер, а потім завантажити їх, коли ви будете готові входите в 2d я бачу карту, шукаю адресу або кривої, що я хочу змінити, то, за винятком мод, і він на машині ви розрахували cks... в той Час, коли знаходитесь заголовком mpps в cks ? розраховується на автомобілі перехід тихий, після того як ви зробили mo при, що вам пише в карту розрахунку cks, і ви його, то ви прикріплені, не існує як ви думаєте-й?...