Інша справа, turbo, таким чином, ви можете тримати (хоча все одно високий), тільки якщо автомобіль ? без precat і dpf, тому cos? не створювати contropressioni в результаті чого підвищення температури одного і того ж.
Інша справа, turbo, таким чином, ви можете тримати (хоча все одно високий), тільки якщо автомобіль ? без precat і dpf, тому cos? не створювати contropressioni в результаті чого підвищення температури одного і того ж.
Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив
Я дізнався, qu?, і я не експерт...насправді.
Ви побачите, що там заїзд...![]()
привіт, хто м id? руку до ліквідації управління fap на цій машині.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 20-01-2013 17:36
не треба мені ніякої pm добре знаєте правила, в іншому випадку я запрошую вас прочитати, крім того, я хочу вам нагадати, що ми тут, щоб допомогти, як ми abbiamno зробив з вами, але не для того, щоб розмістити каша готова, у іншому випадку замість обміну ми можемо назвати роботи безкоштовно,сьогодні просто видалити fap і egr на edc16 c39 якщо ви не здатні запитують, info, і ви отримаєте куди вони прибули, а також родинні ще трохи доброї волі, якщо ви не хочете робити навіть не мало зусиль, ну в такому випадку є сервіс files on line-форум, і ви платите за тих, хто робить це ремесло,я сподіваюся, що дізнавшись, пояснити.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]