Сторінка 3 з 15 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 148

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    uhhhhhhhhhh, ок, спасибі! Я намагаюся відразу

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Денні, я не хочу руйнувати ваш ентузіазм, але, по мені, якщо потрібно зробити карту тільки для вашої машини, не маючи механічної основи, в першу чергу, і тоді вам доведеться інвестувати, щоб програмісти і все інше, з riskio, що якщо щось трапиться, потрібно викликати евакуатор і привезти її в concessonaria, я настійно рекомендую вам покластися на спеціаліста в галузі витрачається набагато менше, і ви гарантованої чому? хто, як я, що йому подобається giacare з клонами завжди інструмент офіційний, за що para в дупу.
    Мій не ? абсолютно критику, але на мою думку, щоб наблизитися до області ви повинні сидіти, принаймні, на 30 машин в день і почати інвестувати з трьома нулями, а точка, покладених на когось.
    без не в образу, просто хотів порадити вам кращий спосіб у відповідності з моєї точки зору
    вибачте заздалегідь, якщо я висловив таким чином
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Правильно, не то;
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 08-01-2013 23:15

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Знаю,але, по суті, я хочу вчитися, і я, звернувшись до вас.
    Не caricher? ніколи не одну карту, якщо перший не avr? зробив кому-небудь з вас. Знання в механіці, не ? перебільшені, але мінімум є. Я розумію вашу пораду, але я віддаю перевагу витратити 130€ в mpps, і дізнатися, зрозуміти щось, що покладатися на когось. Безумовно, зірка? втратити багато часу, спочатку avr? з великих проблем, але я хочу принаймні спробувати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Я зробив boiata, не tenetala до уваги!
    Я думаю, що насос rail мені плювали в обличчя xD

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    Привіт, Денні, в назві обговорення, мова йде про 75cv,в той час як ви відправили файл 90cv. вам не погодиться прийняти файл від 75cv?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Так, але мені не вдалося його знайти... Це було тільки, щоб provarea у використанні програма,...робиться це так? в 10 хвилинах їзди.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    Ок, спробуйте шукати краще, ніж в мережі або попросіть Адміністратора якщо тобі посилають один у нас основу, на якій можна вчитися.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Ок, тепер provvedo.
    Ще щось.
    Тоді, перейшовши у простих речах, змінити цифри з різним кроком, і тут ми. ?; обмежувачі крутного моменту, так? три? Їх реальна функція в чому?? ? siam це ? файл 90-х, не знаю, як ? 75. Я бачу, між тим, якщо я знаходжу щось.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    52
    В те, що я знаю структуру файлу 75cv і 90cv схожі. Якщо ви використовуєте ecm не дати надто велику вагу, щоб імена, що карти часто не вказують реальне значення.

Сторінка 3 з 15 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •