Сторінка 3 з 14 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 134

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    60
    Я не продаю на форумі і навіть не подарунок, якщо можу сказати, мій досвід ок, якщо я повинен довести , що мене не зацікавив би, то це означає, що конструктивної дискусії не можуть зробити, то мене виправляє, я помилився, на 1.3 70 л. с? або ви не можете? або краще, не знаю, як можна вирішити проблему тиску turbo більше 1,5 бар

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав bobracing Visualizza Messaggio
    Я не продаю на форумі і навіть не подарунок, якщо можу сказати, мій досвід ок, якщо я повинен довести , що мене не зацікавив би, то це означає, що конструктивної дискусії не можуть зробити, то мене виправляє, я помилився, на 1.3 70 л. с? або ви не можете? або краще, не знаю, як можна вирішити проблему тиску turbo більше 1,5 бар
    щиро ваша відповідь мене розчарував багато,не продаємо, але ви зробите реклами непрямої, написавши, що ви можете це зробити спокійно карту,пост був конструктивним, якщо ми, щоб допомогти вам, що він відкрив для вирішення проблеми, про яку ви говорите, знати рішення.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    щиро ваша відповідь мене розчарував багато,не продаємо, але ви зробите реклами непрямої, написавши, що ви можете це зробити спокійно карту,пост був конструктивним, якщо ми, щоб допомогти вам, що він відкрив для вирішення проблеми, про яку ви говорите, знати рішення.
    Реклама? !!!! і що ? я кажу, що в сколково? зробити це м'який шлях , враховуючи, що я присвятив багато часу для розвитку, і я знайшов, як це зробити, де " реклами", мій внесок, ПРАВДА, полягає в тому, що, напевно, ви назад через м'який, потім, якщо є бажання і час, ви поклали його і знаходить, і не втрачає часу шукаєте те, що могло бути або не бути, не для цього я повинен віддати мою роботу. Якщо це мої думки, не одружуватися на думку форум мені дуже шкода, выст? сказати, що терр? для мене мій досвід.

P.S.
    Для моєї реклами? у мене є мій інтернет-сайт, який не згадую ніколи на форумах

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Реклама? !!!! і що ? я кажу, що в сколково? зробити це м'який шлях , враховуючи, що я присвятив багато часу для розвитку, і я знайшов, як це зробити, де " реклами", мій внесок, ПРАВДА, полягає в тому, що, напевно, ви назад через м'який, потім, якщо є бажання і час, ви поклали його і знаходить, і не втрачає часу шукаєте те, що могло бути або не бути, не для цього я повинен віддати мою роботу. Якщо це мої думки, не одружуватися на думку форум мені дуже шкода, выст? сказати, що терр? для мене мій досвід.

P.S.
    Інформацію, які знаходяться на цьому форумі і доступні для всіх користувачів, які дуже важко знайти навколо,на щастя, не всі думають як ти, інакше цього форуму не було,якщо ви хочете отримати те, що ви повинні також дати,і це, і протилежне, як ви думаєте
    я не думаю ,що дати адресу на карті ви хотіли б піти у відмову,але, очевидно, враховуючи, що ви приїхали з відомого форуму
    де всі роблять їх півнями і не дають мінімальну допомогу, якщо не в тому, що продати щось для себе такого роду міркування, і нормально.
    PS l адресу вашого сайту l ви розмістили на головній сторінці нашого форуму, а значить, не вірно, що ви говорите,проте навіть в цьому і був вилучений за достовірність
    Я хотів вказати на ці дві речі в аудиторії, бо ми хотіли бути ясно,з цим я тут і ви могли б дора попереду, якщо ви йдете condiividere правил з фактами, не сказати, що я можу і просто.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    реклама? !!!! І що ? Я кажу, що в сколково? зробити це м'який шлях , враховуючи, що я присвятив багато часу для розвитку, і я знайшов, як це зробити, де " реклами", мій внесок, правда, полягає в тому, що, напевно, ви назад через м'який, потім, якщо є бажання і час, ви поклали його і знаходить, і не втрачає часу шукаєте те, що могло бути або не бути, не для цього я повинен віддати мою роботу. Якщо це мої думки, не одружуватися на думку форум мені дуже шкода, выст? сказати, що терр? для мене мій досвід.

P.s.

ps не згадується на форумі, але ти вставив у вашій домашній сторінці, яка, як regolamente заборонено, що я приступив до видалити так що я раджу заглянути в правила, щоб не нарватися на інші помилки бачив, що на форумах зазвичай пише, щоб рости разом і не писати звичайно, ви можете це зробити, тому що на той момент це марно писати,я сподіваюся, що зрозуміло.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    тоді хлопці.... моя рага має opel corsa 1.3 90cv.... коли мені було натовп, спочатку я звернувся до 1.8 бар і підтверджую, без відновлення... я нічого не чіпали, крім тих 4-криві тиску турбо.... хочу кинути " ... якщо перекриває карту переміщення на карту 70cv.... будуть infinitemente різні??? p.s. файл орі я знаю, знаходиться в bancadati оригінальних файлів....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    СИЦИЛІЯ (TP)
    Повідомлення
    244
    У 70cv монтує 6jf,замість 90cv 6f3
    І ще, розмір файлу і багато в змісті різних...
    Не sovraponobili за те, ke ви говорите, вам знайти...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    60
    НЕ питайте мене, через PM інформації або продажу інформації, я НЕ продаю on_line

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Ну, я момент, ми сподіваємося знайти якийсь інший фахівець, який може нас просвітити про те, як робити це мод... і, можливо, як піднятися з rail понад 1480 бар...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    але! всі користувачі, які приходять з puttanaio ведуть себе однаково???

Сторінка 3 з 14 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •