спасибі заздалегідь....- спасибі.
спасибі заздалегідь....- спасибі.
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
...tezzero вибачте, але якщо у вас навіть столи ina для форсунок CR??типу цієї:
це зокрема ? по 1,3 fiat multijet...і по мені-справжні і прямо манн з неба...чому? дозволяють знати з точністю витрата інжектора на основі прес-rail і tinj..***** і видно з таблиці інжекторів в питанні висувають 50mm3 палива в 1400bar і 900us в tinj...так що в той час, що один іде зіставити автомобіль з цих форсунок вже? s? цілей, де spigersi з tinj, щоб мати деяку iq....
якщо у вас були б інші, а ти не міг би postarli було б здорово!
доброго ранку, рага , rispendo ця дискусія, що я ? вихід в пошук .. я там? він ситуацію . мені потрібно поміняти дюзи для моїх форсунок Bosch 0 445 110 і 111, які монтуються сопла DLLA148P1221 6fori x 0,15 мм .... (не збираюся пояснювати чому х сорому.))) а з такою такий пошук оригінальних bosch мені коштували 60€ кожен х 5 форсунок , що я знайшов їх, конкуренція, ціна . тепер я прибув, але я на 8 отворів і постачальник мені сказав, що помилився і що ті були послані DLLA148P1622 or DLLA1488P1819 , але цих я не можу знайти кут нахилу і діаметр отвору , і, на жаль, досі не можу скачати вкладення на початку аргументу x побачити специфікації ...
тепер продавець каже мені, що посилає мене на її рахунок дюзи нормально , але я думав, що якщо я монтую ці 8 отворів avr? витрата більше , але я повинен перерахувати час вприскування для нового потоку ( яка буде коротше) і досягнень, які будуть незначні .. все це не може, що мене переваги, я думаю , що ви думаєте ?
однак, з каталогу в моєму розпорядженні(що, знаходитеся в даний дискусії легко простежується в інтернеті) DLLA148P1622, я не повідомляє..що стосується DLLA148P1819 те ж саме...
каталог я з DLLA152P1819 і говорить мені, що вони 7x0,21x152?
у будь-якому випадку ****** ? ваш друг...
вам треба? нехай більше дружби з ****** !!! я знаю, що я продавець, то мені розповідає трохи castronerie
отвори , з тих, що я прибув до 8 я ricontati купу разів ... bbooo ... я знаю, що я повинен з тобою мене знайшла правильні , і в той же час я поставлю ці, і я бачу, трохи, що вони роблять .. справа в тому, що сон фіксується за допомогою речі, красиві, точні.
також в паритет? розмір отвору, наприклад 0,15 мкм, проходячи від 6 до 8 отворів c'? різниця в 2 отвори в pi? звичайно... так що c'? збільшення IQ на 30%, залишаючись з тих же часів і з тих же досягнень...
однак я бачу, якщо з кодів профі можу простежити, у точній відповідності з...
Спасибі murno я бачу, ви завжди активні на форуміви, по суті, залишивши карту незмінним avr? на 33.3333% палива і більше? з тих же часів і досягнень , але я люблю бути raggionare екю, взявшись повідомлено , насправді не modificoo ніколи не час вприскування, але aggisco в гору, якщо ? необхідно riscalo i brecpoit, як наприклад, я зробив до мого 2.4 jtdm 20v з bp часів і досягнень 110mm3 , до речі , для інтерполяції час я використав цю формулу Y = ((X - X1) (Y2 - Y1) / (X2 - X1)) + Y1 , який, здається, досить правдиво, тому що я зробила тест на calcolarmi час для малюка мм3 вже присутній в карті , і вираховує добре ... але я зробив передоплату на слух, чому? я не зміг його анкету рівняння ne знайти його ... я думаю, що для calcolar авансові платежі для brecpoint додавати або набагато важче,,,, у формулу необхідно ввести тригонометрії, враховуючи, що ми говоримо градусів , там буде матеріал типу синус косинус хід двигуна і оборотів обертання і хто знає що ще , мене ? impallato мозок і там? відмовився., але давно я бачив обговорення, в якому ne parlavono але тоді у мене не нижче, більше, чому? робота не залишає мені багато часу
![]()
з 110mm3 2,4 20v mjet sar? істинний тварина сили,я думаю, що ви навколо 250cv...я ne s? що бачив, що у мене був 156 2.4 20v mjet sportwagon з більш або менш такий же, кавалерія....шкода приводні вали та муфти, які є слабкими для деяких держав для розрахунку часу, я пропоную вам використовувати microsoft excel s? немає розрахунку пу? дати тобі впевненість математики довіряти на 100% - із-за ряду факторів, які впливають на результат....
якщо я не помиляюся, якщо ви шукаєте на форумі ви знайдете discussionein, де він, в якому на час, - втрутився навіть користувач espertissimo про те, що, на жаль, зараз не ходить більше....
breck.jpg сісі формула ? на excel , єдине, що авансові платежі я здався і я зробив їх у мої почуття , у моїй карті як ви знаєте, час errivano в 80mm3 і досягнень у 70mm3 , отже, авансові платежі dai70 на я намагався їх спочатку з значення 70мм і тоді я зросли з моменту, коли в autorendeva більше не бити .. в діагностиці ignetto 103/105mm3 навколо 2000/3000 rmp з турбо на 1.6 бар (gt2256v і songia багато, щоб я turbo) і rail в 1470bar .. коні відчувають, тягне добре, а дим практично відсутня, карту перевірив, і не обдурили , але я знаю, що я збираюся OT , якщо ? так, прошу вибачення... "торнадо" до uggelli буде зацікавлений дізнатися, що капуста uggelli послав мене на 8 отворів ( на uggello код ? мій dlla148P1221 але має 2 отвори більше), тому що я міг би зменшить час і авансових платежів, що мають більш mortata і менше ризик pcp (стук у x занадто рано передачі даних, часу для 110mm3 і в результаті наперед більше) в патронник , а як ти думаєш ?
munroperdonami якщо вам стрес і, але я помітив, що якщо навіть код uggello ? одно , до цього , c'? код 5-значний ... в моїх uggelli оригінальні ? 38813 ... у тих, що я прибув ? 88211 .. не ? що я prostresti aitare з цим, так, якщо ви, виявляється, у вашому файлі ?