Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 37

Обговорення: 159 150CV "без сил"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    з fap увагу на моторне масло, яке ви використовуєте..масла, що містять металеві частинки, що якщо величини вище отвори робить забивають..дотримуватися специфікації масла, рекомендованого виробником

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    я неправильно писати..не частинки верхні отвори...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    я не знаю, яке вони використовували олію, щоб? автомобіль проходить тільки пару км на час, вдома і на роботі. Ноги тих, хто керівництво ? дуже легкий. Що тоді ? було прийнято також використовується..
    у будь-якому випадку ? правда, що масло ? важливо, але тепер не буде? pi? ця проблема

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    з fap увагу на моторне масло, яке ви використовуєте..масла, що містять металеві частинки, що якщо величини вище отвори робить забивають..дотримуватися специфікації масла, рекомендованого виробником
    У самому справі, наприклад, bardhal он-лайн "green" low saps, що ? масло diff від класичного xtc спеціально для автомобілів doatate покарання сажового фільтра. Хоча чесно кажучи, я думав, були тільки ми говоримо питань маркетингу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    buond?,я ? довелося з пежо 807 2006 року....не так пі? навіть не в плані майже.власник каже мені ви ? горить-відмова двигуна і напис fap забиті,насправді не розвантаження майже нічого вихлопних повинен був виконувати очищення клав. але не ? стан cos?,я видалив fap і зробив очистити зараз auto v? досить добре, тільки, що, коли нагадування швидкості? висока p? миль, v? у recoveri ебу несправності двигуна горить і авто не піднімається добре, оборотів з diagniosi я не виявив помилок, збережені в ебу,після 5 хв ? зупиняється, знову йти, як ніби нічого не.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Citazione Спочатку Написав nico2610 Visualizza Messaggio
    buond?,я ? довелося з пежо 807 2006 року....не так пі? навіть не в плані майже.власник каже мені ви ? горить-відмова двигуна і напис fap забиті,насправді не розвантаження майже нічого вихлопних повинен був виконувати очищення клав. але не ? стан cos?,я видалив fap і зробив очистити зараз auto v? досить добре, тільки, що, коли нагадування швидкості? висока p? миль, v? у recoveri ебу несправності двигуна горить і авто не піднімається добре, оборотів з diagniosi я не виявив помилок, збережені в ебу,після 5 хв ? зупиняється, знову йти, як ніби нічого не.
    діагнози ви використовуєте??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    привіт tezzero,дякую за проявлений інтерес...діагноз ? slr 3130

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    я також спробував з 4130top slr top,те ж саме, ніяких відхилень.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    шукає друга, який має bosch KTS, і ви побачите, що помилка вискакує...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    спасибі tezzero ви з цим впоратися? знати

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення