фабрі..спробуйте зробити вирівнювання проксі всі ecu за допомогою сканера....
ви бачили коли-небудь, що працює.....
фабрі..спробуйте зробити вирівнювання проксі всі ecu за допомогою сканера....
ви бачили коли-небудь, що працює.....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ок, 7-го січня мені повідомляють, автомобіль і провести? різні випробування, впевнений, що навіть вирівнювання проксі ? гарна ідея,ми з цим впоратися? знати
для мене залежить від файлу працював,але якщо ви хочете, щоб видалити всі сумніви,покладіть e2p діви і подивитися, що відбувається,звичайно, ви повинні перекодувати форсунок
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
Спробуйте перевірити значення свічок, чому? іноді він змінює і збільшує його значення резистивний ... індикатор загоряється, коли блок управління у якого витрата менше, ніж на 4 свічки розжарювання...
знаю,але ? легко, якщо він memorizzatoi помилка,не буде легко зняти його навіть з flash-орі
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
як ? закінчилася ця історія, тому що я defappato один meriva і tacchete двох днів, і індикатор свічок розжарювання горить блимає
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Привіт legend, я пропоную вам перевірити файл, якщо він був неправий, то краще орі azzererei всі параметри і писати файли знову і controllerei свічок розжарювання
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Всім привіт, ви змогли вимкнути індикатор, врешті-решт? Я повинен зробити це через кілька днів, я прочитав її з gallo2 час назад, ви думаєте, раз працює з цими ебу?
01246o204d
3422m166