а я не можу зрозуміти які саме карти часу уприскування, а також ті обмежувачі диму,які бж?
обмежувачі парів, повітря та обертів, правильно?
і час уприскування є обертів і кількості? вводили правильно?або оборотів і тиску дизельного палива?
а я не можу зрозуміти які саме карти часу уприскування, а також ті обмежувачі диму,які бж?
обмежувачі парів, повітря та обертів, правильно?
і час уприскування є обертів і кількості? вводили правильно?або оборотів і тиску дизельного палива?
тоді,у додатку 2 блоку управління змінені
step1 ? традиційний метод,step 2 ? метод з картою перетворення
не завжди вистачає часу уприскування, але я у відкритому морі для тих,![]()
всі карти після 1e4f40 має бути час вприскування,я думаю
отже,я знайшов обмежувач map, але я зрозумів, що maf не c',c'? красиві лінії тяги пряма,можна??
так, в деяких авто c'? в інших немає...не s? тому що
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
тоді,карти, які я знайшов(починаючи з b.р.)
18666C педаль
193D38 педаль
1C2B7C педаль
1D4734 обмежувач крутного моменту
1D6492 обмежувач map
1EAF3E turbo і обмежувачами
1911BC turbo і обмежувачами
1D729E перетворення крутного моменту
я важче знайти час вприскування і зрозуміти карти 187614 et схожі, для чого потрібні..
ви можете дати мені руку?
карту перетворення ? тільки один правильно?
так ми,мені не вистачає лише часу, тільки, що вони відрізняються від всіх інших карт, які я бачив, чому? це має dpf
ніхто? а завтра місце-2 карти, які я зробив,за допомогою методу класичної й інший метод suggeritomi ми бачимо, що він виходить,але, будь ласка,дайте мені різдвяний дарунок,,, допоможіть з ці часи впорскування![]()