Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 47

Обговорення: заздалегідь tdi edc16

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ...бо наприклад в тривалість мають у багато разів значення від'ємне, типу -9? або -11? і я не можу зрозуміти сенс...
    Я довго думав, я теж, але ще не вдалося дати мені пояснення, ці негативні: не розумію, в реальній роботі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    як soi, що тривалість вибираються спеціальні карти...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    Чому? повинна падати на дупу?? Критерії були обрані на підставі випробувань випробувань
    з діагнозом на руках і тест-x побачити поліпшення...
    І знаходяться в постійному розвитку, не остаточні дані..
    , Що c'? краще, ніж відрізнятися тільки кошти, може й спробувати на шляху поліпшення/погіршення?
    Я кажу, чому? автомобіль і мій..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав rsteam Visualizza Messaggio
    Чому? повинна падати на дупу?? Критерії були обрані на підставі випробувань випробувань
    , Що c'? краще, ніж відрізнятися тільки кошти, може й спробувати на шляху поліпшення/погіршення?
    я повністю згоден з вами, тому що рахунки і' теорія на рахунок практики,таким чином, ви зможете реально оцінити зміни.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав rsteam Visualizza Messaggio
    Я повністю згоден з вами і вашої роботи!
    Я можу запитати, якщо з допомогою тестів, здійснюваних вами, ви отримали ті ж кроком значення КНС і duration puntpspeed1.3?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    Citazione Спочатку Написав bart Visualizza Messaggio
    Я повністю згоден з вами і вашої роботи!
    Я можу запитати, якщо з допомогою тестів, здійснюваних вами, ви отримали ті ж кроком значення КНС і duration puntpspeed1.3?
    автомобіль питання ? ж, і докази ми робимо разом. я і rsteam,

критерії: "як ви хочете inettare".
    якщо я хочу надати 70mg запропонував певну тривалість, якщо я хочу надати 80 мг в інший. заздалегідь-доведеться дати, інакше ви опинитеся кінець inezione дуже довго після верхньої мертвої точки, що створює дим над відпрацьовані гази найвищі.
    Поки введіть трохи навіть не потрібно торкатися заздалегідь.
    потім в залежності від двигуна від двигуна, це він менше низьких порівняно з іншими 1.9, що дорівнює або більше держав і вгору до низьких заробити багато сили. потім на високих обертах ви повинні бути обережні, щоб не давати занадто багато, інакше стіни.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    автомобіль питання ? ж, і докази ми робимо разом. я і rsteam.
    ОПС! Я втік це зокрема...

Citazione Спочатку Написав puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    критерії: "як ви хочете inettare".
    Якщо я хочу надати 70mg запропонував певну тривалість, якщо я хочу надати 80mg іншого. заздалегідь потрібно дати, інакше ви опинитеся кінець inezione дуже довго після верхньої мертвої точки, що створює дим над відпрацьовані гази найвищі.
    Поки введіть трохи навіть не потрібно торкатися заздалегідь.
    Потім в залежності від двигуна від двигуна, це він менше низьких порівняно з іншими 1.9, що дорівнює або більше держав і вгору до низьких заробити багато сил. потім на високих обертах ви повинні бути обережні, щоб не давати занадто багато, інакше стіни.
    У вашій мові не робить раз і повністю поділяю!
    Мій сумнів стосується в основному заздалегідь, ін'єкції: як зрозуміти, коли ? дійшли до межі? Або, якщо хочете: в чому? межа, якої не перейдуть, і не робити шкоди?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    У вашій мові не робить раз і повністю поділяю!
    Мій сумнів стосується в основному заздалегідь, ін'єкції: як зрозуміти, коли ? дійшли до межі? Або, якщо хочете: в чому? межа, якої не перейдуть, і не робити шкоди? [/QUOTE]

Я не знаю в чому? межа,
    люди, які зробили багато експериментів і зламав щось знати". але заздалегідь я зупиняюся і, наскільки я бачив, читав і радив хтось. тоді, якщо хтось втручається, хто має досвід ще на tdi ? краще. також знати, що'? обмеження на тривалість впорскування, я хотів би знати, форсунки 550cc від мені здається, що зібрати їй 1.9 2.0 tdi. c'? хто зупиняється, тільки бачу, трохи диму, але ? доказ емпіричної.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    murano, чому? більш tot не йдуть, а раніше там ? для того, щоб не зробити їх стінами, недостатньо тільки аванси out драйвер

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    ... буває, понад 5000 не претендую. але потім у мене встановлений обмежувач, який стріляє в 4650 і досить до їх отримаєте, натиснувши.
    якщо так рано на високих, ви повинні дати дизельне паливо, в іншому випадку вам калу, тривалість і заздалегідь, залишається що ?.
    ви можете отримати натяк мод драйвер?, принаймні, що стосується... навіть у далеку правильним для важко це пояснити трохи.

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •