як soi, що тривалість вибираються спеціальні карти...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Чому? повинна падати на дупу?? Критерії були обрані на підставі випробувань випробувань
з діагнозом на руках і тест-x побачити поліпшення...
І знаходяться в постійному розвитку, не остаточні дані..
, Що c'? краще, ніж відрізнятися тільки кошти, може й спробувати на шляху поліпшення/погіршення?
Я кажу, чому? автомобіль і мій..![]()
автомобіль питання ? ж, і докази ми робимо разом. я і rsteam,
критерії: "як ви хочете inettare".
якщо я хочу надати 70mg запропонував певну тривалість, якщо я хочу надати 80 мг в інший. заздалегідь-доведеться дати, інакше ви опинитеся кінець inezione дуже довго після верхньої мертвої точки, що створює дим над відпрацьовані гази найвищі.
Поки введіть трохи навіть не потрібно торкатися заздалегідь.
потім в залежності від двигуна від двигуна, це він менше низьких порівняно з іншими 1.9, що дорівнює або більше держав і вгору до низьких заробити багато сили. потім на високих обертах ви повинні бути обережні, щоб не давати занадто багато, інакше стіни.
У вашій мові не робить раз і повністю поділяю!
Мій сумнів стосується в основному заздалегідь, ін'єкції: як зрозуміти, коли ? дійшли до межі? Або, якщо хочете: в чому? межа, якої не перейдуть, і не робити шкоди?[/QUOTE]
Я не знаю в чому? межа,
люди, які зробили багато експериментів і зламав щось знати". але заздалегідь я зупиняюся і, наскільки я бачив, читав і радив хтось. тоді, якщо хтось втручається, хто має досвід ще на tdi ? краще. також знати, що'? обмеження на тривалість впорскування, я хотів би знати, форсунки 550cc від мені здається, що зібрати їй 1.9 2.0 tdi. c'? хто зупиняється, тільки бачу, трохи диму, але ? доказ емпіричної.
murano, чому? більш tot не йдуть, а раніше там ? для того, щоб не зробити їх стінами, недостатньо тільки аванси out драйвер
... буває, понад 5000 не претендую. але потім у мене встановлений обмежувач, який стріляє в 4650 і досить до їх отримаєте, натиснувши.
якщо так рано на високих, ви повинні дати дизельне паливо, в іншому випадку вам калу, тривалість і заздалегідь, залишається що ?.
ви можете отримати натяк мод драйвер?, принаймні, що стосується... навіть у далеку правильним для важко це пояснити трохи.