і деньок chicco, так? що він сказав ? насправді не можливо.
і деньок chicco, так? що він сказав ? насправді не можливо.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
giarras механічно кажучи, не з'? нічого, що лякає мене...з мого боку я був одним з перших, щоб встановити двигун vag tdi 1z з насос-механічний croma код на caddy, dell 86 більше 15 років f? або змонтувати sofim 2.8 tdi в croma-thema 2.5 td я монтувати 1.9 td тип granturismo в Один, щоб змусити її стати ракета 230 в годину...або в тій же машині встановити двигун і зміна thema turbo ie і адаптувати в три зміни декілька різних передач або різні опори двигуна шасі, щоб повідомити нам залишатися всередині...або ще раніше-з мій перший автомобіль, як 127, на якому після 2 місяців роботи adattai і могли відрегулювати їх 4carburatori mikuni 38 suzuki gsx 1100, щоб сказати кому-mod ось....моє обмеження в даний час ? електроніка....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
але скільки ви знаєте chicco!!!! ви великий....я знаю, що ми повинні зробити хороший chiaccheriata як колись.....
По мені все, що ви можете зробити, і тільки питання грошей, деякий час тому я зробив зміни трансплантації двигун і lettronico
тобі список деяких
tuingo 1.1 замінений двигун renault 5gt turbo і lettronica lancia delta integrale
clio 1.8 двигун з наддувом, електроніка sierra cosworth
п. 1.1., замінений двигун, ritmo abarth 130
opel corsa 1.6 із заміною двигуна kadet 140cv
fiat new600 1.1 supercharged з електронною cosworth
bora 110cv замінений двигун, passat 2.0 140cvedc16 і використовується електроніка edc15 гольф 115cv qestultimo, щоб привести в рух я втратив майже все волосся
ford cobra replica 1.4 пересадити двигуна ford scorpio 2.9
opel corsa 1.2 пересадити двигун 1.8 clio
і т.д.. і т.д..
Я думаю, що якщо є пристрасть, як там я, і трохи досвіду у механіки і електроніки, і немає меж, крім того, гроші pultroppo цей вид elabborazione
в нашій частині не зрозумів, відповідно, платять мало
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
шановний адмін, не ? щоб зробити в гонці, хто з'? найдовший...carit? мені не буде нічого в кишені, але я волосся, я втратив їх, коли мені було 19..три роки тому я зробив роботу адаптація mikuni 38 на 127..., що тоді мав двигун 112 70л.с. плюс в 1050cc....гарний mostricciattolo час..сором? що я відкрив капот з дроту, тому що він зламав провід на відкриття...і не було ніякого бажання замінити його....не s? якщо у вас оформлена тип..були часи коли sperimentavo багато з механікою набагато більше, ніж зараз...пам'ятаю golf gti 1a серія один з вприскування палива, механічного, на якому montammo для гри в об'ємний fiat 131 volumex на всю ніч роботи.....добрі часи...для того, щоб скорегувати benza пам'ятаю recuperai бензонасос і форсунки від mercedes 560sec.....став монстр, але пив, як динозавр...азс став хрещеним батьком мого друга бачив часті візити на звук cinquantamilalire одночасно.....
я, наприклад, роблю тести.... gt спочатку монтує edc16c8.... зараз ми збирали edc16c39, але все працює відмінно, кілька помилок тут і там, але ? логічно.... нам не вистачає ще штук xk? не ? закінчилася, але, наприклад, тахометр працює регулярно!!! і що ? на лінії can!!!