впевнений, що ці інженери селі вивчають все, щоб змусити нас лаятися
все-таки я думаю, що в четвер? я можу читати і я намагаюся видалити dpf і закрити egr
група wv 105 у цьому випадку кращим рішенням ? механічна .. гарантовано, що ecusafe не робить, і пере, так само, tabbella tdc і не добре, чому? а якщо c'? у prblema маючи стирання dtc не знаєте, що тип аномалії має машини ..
тільки гірше, в деяких випадках, не працює круїз-контроль ..
може бути, egr з якоюсь програмка, але який сенс в 2 хвилини назад, так fap egr вручну і все працює ідеєю досконалості ..
я читала, що хтось пише в попередніх постах edc16c34 в групі vw, мені здається, цей тип ecu не існує, існує cp34 що ? ще гавкає, що і може мати також adblue, наприклад, vw crafter ..
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ви впевнені, що гарний ваш відповідь квоти .. можливо, ми також бачимо, що ви знаєте, що робити ви ... що ви думаєте ?
гарантую, що ви не тут, щоб робити роботу безкоштовно, навіть, може бути, я дізнаюся щось більше?... ви не можете запитати так, а ви це ви зробили? я думаю, що ні ..
повірте, що ? як я кажу, я, однак, то, що ви написали ви з тим, що я сказав, я не, мені здається, дуже опису ... я прочитав те, що написано в цьому розділі, та враховуючи, моя думка, чому? я зробив кілька з цих файлів, і тому я кажу з cogniione причини я не кидати їх так, щоб ... за те, що ви пишете на edc15 я не розумію, що ви хочете сказати, їх можна зробити тільки закриття egr комутатори, а не як правило, призвести до masimo значення рециркуляції ог, щоб тримати її замкненою, помилка dtc навіть якщо було б так, його максимум без помилок .. але в edc15p або v або vm c'? також їх комутатор системи egr, потрібно просто закрити і egr залишається закриватися без помилки ..здається дивним, говорячи про edc15 але ви можете? зробити це, як ви можете? з edc15c2, наприклад, не мене, ні від інших на увазі ... втім, vw пі? просто зробити для fap off .. тепер навпаки воно навіть трохи перевищено є багато, що гора edc17 і навіть їх не ? важко, але ви повинні знати, що чіпати ... тільки що ? - завжди мати стільки damos і вчитися, і робити тести ...
я в змозі в деяких випадках знайти такий вимикач fap також для edc16c39 чи знаєте ви цього? але не всіх, тільки pi? нові привіт ..
подивитися то це одне,тут ми не в porcaio, що багато хто з вас знають, що це таке,ми на professionalchiptuning, що форум народився, щоб поділитися можна більше і зробити це з vcuore бо той, хто пише, що показує, навіть з фактами, а не тільки словами, щоб зробити гонки, хто живе довше,тут м. з пропозиціями продати карти вітрила забудьте, тому що якщо з'явиться повідомлення, або вам-ї зарплати ви відразу ж за межами, звичайно, що вірно в цілому, і я не кажу спеціально для тебе,крім цього видно, що ви вважаєте, що ви так добре я тебе на увазі, що у цьому форумі у нас є один off limits, де є керівництва на всі колеса і switch off для edc15 і' опубліковано від часу, як керівництво swirl off чи знаєте ви цього? я не думаю,я на відміну від того, що ти думаєш, я поділився, але без проблем, тому що, звичайно, я не боюся, що хтось вкрав мене ремеслу,а потім, якщо ви подивитеся на zezione банк даних, файлів, ori, ви розумієте, що 65% файлів орі я їх розмістили, я вірю, що якщо я не хочу ділитися ним postavo? ваш нік я не новий, і якщо я не помиляюся, коли я був уже досить conoscuto на веб-бо людина, звичайно, не 4-5 років, що я роблю, це ремесло ти все ще girovagami на форумі, і запитати, info, то тепер не veire зробити професорів тут, тому даю раду, або отримати цей форум як джерело багатством, так і для вас, що ви по відношенню до нас, чи шукали інше місце, де, щоб зробити великий,покірність' і' найбільший virtu' ricordalo завжди.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ми говоримо, що не має сенсу тягнути камінь і сховати руку
макс концепції ? що на цьому форумі, якщо ви хочете, щоб допомогти робить це повністю, я та інші, він поклав кілька прикладів, щоб egr dpf або off, чому? було це зробити.
тут ми не використовуємо, щоб сказати "я знаю, що робити, він робить вручну і т. д. і т. п.", а потім просто...
щоб допомогти met? ? краще мовчати, читати і не писати нічого...
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]