і на твою думку журналу, в цьому випадку, як це може допомогти мені зрозуміти, якщо c'? співвідношення між ступенями і iq???
і на твою думку журналу, в цьому випадку, як це може допомогти мені зрозуміти, якщо c'? співвідношення між ступенями і iq???
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я був неправий, писати..здається, очевидно, що c'? співвідношення між ступенями довговічності і iq, але, по-твоєму, журнал, як ви могли б допомогти мені зрозуміти як розрахувати цю пропорцію??
в основному це простий математичний розрахунок..я думаю, що навіть журнал ferrari F1 може уточнити, якщо ви не знаєте, як інтерпретувати...ви знаєте, puntospeed??
в чому? розрахунок прийняти, щоб знати це таємна таємниця pd vag?
. я не один, хто знає всі секрети.
але доказів, що я роблю, я кажу, edc16, але я дивлюся в канали log duration, injection quantity, а також BTDC soi.
я помітив, що в оригіналі мені передбачали es 59mg з, наприклад, 30 градусів, тривалість.
для збільшення кількості inettata ти кроком карти duration, що я 6 4+2. ce n'? однією повної навантаження 10х10, що він до 4, а потім інший в кінці 10х10, що ви не зміните.
кореляції мг inettati? ви помітите, що, як кроком карту в пунктах, а не в% від журналу inietterai більше.
Потрібно дивитися на значення карт, які я сказав вище. ЦЕ ? ПРОСТО ПРИКЛАД, який я пишу, не прийняти його, щоб добре і копіювати значення, що ви повинні побачити, що ти.
якщо в 3000giri на карті ви значення 1250 і від журналу 62mg для inettare 68 що ви робите? 62 : 1250 = 68 : x x=1370 зрозумів?? pero ? завжди перевірити від vag, щоб переконатися в тому, наскільки у вас збільшилася. vag читає до 70mg
ці цифри гарні, щоб грати в лото, по-моєму puntospeed...
не в образу ?!! моя особиста думка...тоді пу? можливо, що голови летять, що там я зрозумів, нічого ? ви абсолютно праві...але на даний момент літають у мене в голові крутиться без зупинки, дико co sti цифри...
я не вам я порадив цифри насправді. у всякому разі, міркувань і немає, то там стоять стаціонарні телефони. якщо не якийсь коефіцієнт перетворення 0.023437 для duration і soi.
відповідно до agionamento puntospeed переходячи від 59mg з 30? тривалість прибувши до 68 або 62mg за умови, фактор conversioe як ви ricalcoli загальне в градусах??
ragioniamoci разом...я не...пробач.....
залиш коефіцієнт перетворення. і що ? застосовувати до значень в карту, щоб побачити, градусів термін служби.
ви дивилися карти термін, що значення мають?
з, що програма змінює? і який автомобіль ?
Rileggiti приклад 62mg, щоб перейти до 68. той 1250 ? тривалість 62. і 1370 і' 68. у 3000giri
щоб перевірити, скільки градусів у вас зросли, атак vag, або за 1370 x 0.023437= 32? але ви повинні бути впевнені, що повідомляє, та не 33 та ін, не ? точний коефіцієнт перетворення.
вибачте puntospeed..lsciamo втратити sw редагування картки життя в чому? автомобіль і т. д ... ....що-чим просто математичні обчислення iq-градусів??не я йду за вами..якщо додати 68mg потрібно 32? тривалості, що centa все інше??
чому ви говорите, що фактор conv не ? точно??cos? у matematicaora ? стала opinone???
вибачте ще раз, але st? намагаючись зрозуміти, дажеесли я роблю жарти, які могли risulatare мало хороших...(сподіваюся, що ні)