Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 31

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    те, що ви говорите, здається, що проблема або насос високого тиску, дизель....ви робите потрібну для тебе сумніви, якщо насос ? ок....trainala поклав його на велосипед і тяги діагноз пов'язаний перевіряє, прес-rail відповідає між фактичними значеннями і значеннями, насамперед, до мінімуму....багато разів на стенді для випробування насосів дають більш presione того, що насправді вони зазвичай, тому що pompisti використовують масло докази, що ? набагато більш щільний, дизель....
    якщо після цього спробуйте подивитися, що прес ? прикріплені перевірити регулятор тиску, якщо регулятор і прикріплюється перевірте, що на регуляторі ecu надсилайте правильні сигнали в ШІМ......
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я не хотів би здатися виснажитися, але якщо насос не від тиску, не має навіть при запуску причепа...

Може бути ? дійсно насос навантаження...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    зробіть тест 9...живить насос AP з електричним насосом, 3 бар..ще один доказ, було б заткнути регулятор тиску, так що насос не завантажити і подивитися, якщо c'? тиск, враховуючи, що ? протестовано теоретично повинно працювати...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Тест з пробками і було зроблено, і в школі все в порядку, але під машиною з кришки, не завантажує тиск...тест на підвищення, і це було зроблено з діагнозом і насос заряд високого тиску, але як тільки падає обертів гасне! Ми пробували роз'єми світлодіодний індикатор і зв'язку, ок!
    Діагностика виконується з системою bosch!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Туристичне насос до мінімуму зарядки нормально? і в параметрах?
    і причепа пізніше, коли футбольний прискорення нормально?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Як мінімум, заряд 320 бар, туристичне...розгін йде добре, тільки навесні і падає обертів гасне!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    у діагностиці, що дефект ви d? у тому числі помилка

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Дивитися, на жаль, не пам'ятаю, але стосувалося метелик....прямо зараз ? поза ? в очікуванні запчастин, а потім будемо робити інші тести!

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Інших доказів...вимірюється з допомогою осцилографа клапан високого і низького тиску, високої 12v низьке 11v! Тому хотів би виключити ебу, тому що сигнал пілота, передає...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    я заявляю, що я не знаю цієї системи, зокрема, і тому у мене питання, що регулює тиск палива, з боку низького тиску?
    як правило, c'? клапан надлишкового тиску, якщо навіть тут c'? не може бути той, хто залишається злегка відкритим, і не зводить прес?
    і коли приводиться в рух натисканням або обумовлений припливом дизель ? більше, і таким чином залишається на мотоциклі, але і до мінімуму знижується і вимикається
    повторюю, я не знаю цієї системи, і я прошу вибачення, якщо я сказав****ata

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •