ви, тим не менше, якщо вам може бути корисно, я завжди зіставляється з ecm 2001 році був перший раз, коли я зробив карту з титаном.
ви, тим не менше, якщо вам може бути корисно, я завжди зіставляється з ecm 2001 році був перший раз, коли я зробив карту з титаном.
цей driver ви використовували інший раз?
практично ніколи не
ммм,а я повторюю,до мене ? траплялося 2 рази,один раз не виїжджав на cecksum, а інший залишався на помилки, які я в нуль, то з фес
вибачте sportknight, що ви хочете сказати з фес.
тому і помилки, що припадає на карту неправильної або programatore використовується?
Другий програміст, але не в рот, а, просто повторіть спробу або стерти помилки, все залежить від обставин
Я також я 159, і навіть якщо особисто не ? довелося коли-небудь на моєму ( я зробив десятки і десятки випробувань ), мій друг, і ви ? була проблема в карті, так? ви ? почав змінити карту з використанням драйвера ECM2001 надаючи значення дуже суперечливі між картами педаль і Tinj ( мені здається, підняв дуже багато часу, і незабаром на педаль). Після виправлення цього ? все пройшло ок. Тому від нас? я припускаю, що якщо ви "sfora", а також певної терпимості між карти пов'язані їхня логіка (хоча і не прямо) виникають ці проблеми.
Справді, титану, коли ви відкриваєте карту в табличній зверху говорить вам, значення тварин....може залежати від того, якщо, наприклад, один ставить 3000 на карту тиску в рампі я думаю, що дасть тобі помилку, враховуючи, що ? визнав, максимальне значення 1800bar на ці автомобілі