вибачте,ви, як правило зіставленні з 70% на прискорювач...
якщо я натискаю педаль газу на 50% постійно, чому? там повинно бути зниження витрата палива?
це ? те, що я не поясню
вибачте,ви, як правило зіставленні з 70% на прискорювач...
якщо я натискаю педаль газу на 50% постійно, чому? там повинно бути зниження витрата палива?
це ? те, що я не поясню
може бути, що під 50% arico двигуна smagrisce lamappa щоб впорскувати менше палива? я так бачу,навпаки,то ми вимагаємо від навантаження двигуна від 50% на карту, щоб дати більше палива, або більше тиску overboost,відповідно більше пари і подання....не uccidetemi якщо я кажу, фігня he![]()
я думаю, що це docuto-й? що ще на той факт, що, як правило, збільшуємо трохи турбіна, яка прагне smagrire навуглерожування, чому? збільшує потік повітря
але планується збільшити overboost або постійне тиск?
постійний тиск в overboost не торкається майже ніхто
ідеально, велике спасибі!!!
привіт всім, я новий на форумі читав трохи обговорення, навіть старі
по-моєму, після відображення, блок управління, ? дуже малоймовірно, що в швидкості? постійна с визначається передач (тип V 100 км/год) вдається знизити споживання, якщо умови та контур залишаються рівними (тертя, проникнення аеродинаміка, etc...). навантаження на педаль sar? pi? низький, але тільки тому, що? нова карта впорскує ж витрата палива, наприклад, 30% навантаження, замість того, що 35% золота.
потім, існують деякі прийоми, які роблять менше споживати в будь-яких умовах (типу видалення FAP/EGR) і умови експлуатації пі? сприятливі для зниження споживання
На мій погляд, я міг би також сказати, stupidata, економії палива ви має в час прискорення, дозвольте мені пояснити,
якщо оригінальний автомобіль зі 100% навантаженні двигун там працює 10 сек і 1000 метрів до 100 км/год споживає гіпотеза 10cl палива,у той час як авто rimapata з тим же навантаженням поїздка займе 8 сек і 800 метрів з витратою 12cl
Це означає, що якщо ви їдете по дорозі, де ви хочете, для трафіку або для обмеження швидкості? чи інше, ви пішли б до одній і тій же швидкості? так і з авто-орі, що підключений диск, але, зіставлений вам буде потрібно менше часу і менше метрів, щоб дістатися до тієї ж швидкості? потім alzereste до педалі газу, що призводить до економії палива, moltiplicatelo кількість разів, що вам потрібно дістатися до вашої швидкості? і ви risulter? що з автомобілем, зіставляється ви будете мати економію палива,
це? відбувається тільки у випадку рівності швидкості?, логічно, що якщо ви підвищуєте швидкість? і coseguenza час розгону у вас буде витрата більше.
Наприклад, якщо від одного світлофора до іншого є 1000m до 100 км/год, оригінал consumereste 10cl, але, зіставлений consumereste пі? перші 800 метрів, але решта 200 їх би з навантаженням двигуна низька, чому? ви вже? досягла 100км/год, результат, який в рівній дорозі ваша машина avr? вживати 8cl.
я сподіваюся бути в змозі зробити ідею