Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 31
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    вибачте,ви, як правило зіставленні з 70% на прискорювач...
    якщо я натискаю педаль газу на 50% постійно, чому? там повинно бути зниження витрата палива?
    це ? те, що я не поясню

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    може бути, що під 50% arico двигуна smagrisce lamappa щоб впорскувати менше палива? я так бачу,навпаки,то ми вимагаємо від навантаження двигуна від 50% на карту, щоб дати більше палива, або більше тиску overboost,відповідно більше пари і подання....не uccidetemi якщо я кажу, фігня he

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я думаю, що це docuto-й? що ще на той факт, що, як правило, збільшуємо трохи турбіна, яка прагне smagrire навуглерожування, чому? збільшує потік повітря

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    але планується збільшити overboost або постійне тиск?

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    постійний тиск в overboost не торкається майже ніхто

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    ідеально, велике спасибі!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    8
    привіт всім, я новий на форумі читав трохи обговорення, навіть старі
    по-моєму, після відображення, блок управління, ? дуже малоймовірно, що в швидкості? постійна с визначається передач (тип V 100 км/год) вдається знизити споживання, якщо умови та контур залишаються рівними (тертя, проникнення аеродинаміка, etc...). навантаження на педаль sar? pi? низький, але тільки тому, що? нова карта впорскує ж витрата палива, наприклад, 30% навантаження, замість того, що 35% золота.
    потім, існують деякі прийоми, які роблять менше споживати в будь-яких умовах (типу видалення FAP/EGR) і умови експлуатації пі? сприятливі для зниження споживання

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    Citazione Спочатку Написав В.В. Visualizza Messaggio
    Насправді мені другої речі зробити відносно іп? фактори: com'? правда, що із збільшенням крутного моменту зменшує навантаження на педалі ? також? правда, що швидкість? в обмін і, отже, співвідношення Rpm/V-Eff (Режими & Швидкість?) залишаються в силі з-за rapportatura на обмін, що ? не вважається постійним; таким чином, не забувайте, найкращий об'ємний ккд, що відображається в найменшим навантаженням на педалі, щоб досягти і підтримувати певний режим (об / хв) і, відповідно, певної швидкості? (V-Eff), який, як сказав ? в результаті постійної ? у rapportatura передач. Більшу ефективність у паритет? навантаження.

У числі іншого:

Автомобілі Акції -> 3^ Марш - 80% Навантаження - 3800Rpm & 90Km/h
    Автомобілі, Зіставлений -> 3^ Руху - 50% Навантаження - 3800Rpm & 90Km/h

Потім,

Автомобілі, Зіставлений -> 3^ Марш - 80% Навантаження - при 4200 об / хв & 120Km/h

І саме це для мене визначає реальне зниження витрати палива в порівняння автомобілі акції і зіставити: паритет? навантаження автомобіля зіставляється розвиває оберти більше, отже, швидкість? більш паритет? швидкість обертання і швидкість руху? ? потрібно менше навантаження із-за кращою об'ємний ккд.

Я сподіваюся, що ' я пояснив!
    ну і даремно-все, пі? я думаю, що не з'? пояснення-й? ясно, а я думаю, що ключ картографування і менше споживання якої частини, необхідної для прискорювача

НОВАЧОК L'avatar di -DaViDe-
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    Citazione Спочатку Написав В.В. Visualizza Messaggio
    Насправді мені другої речі зробити відносно іп? фактори: com'? правда, що із збільшенням крутного моменту зменшує навантаження на педалі ? також? правда, що швидкість? в обмін і, отже, співвідношення Rpm/V-Eff (Режими & Швидкість?) залишаються в силі з-за rapportatura на обмін, що ? не вважається постійним; таким чином, не забувайте, найкращий об'ємний ккд, що відображається в найменшим навантаженням на педалі, щоб досягти і підтримувати певний режим (об / хв) і, відповідно, певної швидкості? (V-Eff), який, як сказав ? в результаті постійної ? у rapportatura передач. Більшу ефективність у паритет? навантаження.

У числі іншого:

Автомобілі, Зіставлений -> 3^ Руху - 50% Навантаження - 3800Rpm & 90Km/h

Потім,

Автомобілі, Зіставлений -> 3^ Марш - 80% Навантаження - при 4200 об / хв & 120Km/h

І саме це для мене визначає реальне зниження витрати палива в порівняння автомобілі акції і зіставити: паритет? навантаження автомобіля зіставляється розвиває оберти більше, отже, швидкість? більш паритет? швидкість обертання і швидкість руху? ? потрібно менше навантаження із-за кращою об'ємний ккд.

Я сподіваюся, що ' я пояснив!
    Ну і даремно! Все це, як на мене, в зуміти звести кінці з кінцями, l-приріст мг Дизель значення трохи вище, щоб зробити більш двигун, але не такий високий, щоб споживати, однак, ще й двигун...я Кажу про карті soft..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    На мій погляд, я міг би також сказати, stupidata, економії палива ви має в час прискорення, дозвольте мені пояснити,
    якщо оригінальний автомобіль зі 100% навантаженні двигун там працює 10 сек і 1000 метрів до 100 км/год споживає гіпотеза 10cl палива,у той час як авто rimapata з тим же навантаженням поїздка займе 8 сек і 800 метрів з витратою 12cl
    Це означає, що якщо ви їдете по дорозі, де ви хочете, для трафіку або для обмеження швидкості? чи інше, ви пішли б до одній і тій же швидкості? так і з авто-орі, що підключений диск, але, зіставлений вам буде потрібно менше часу і менше метрів, щоб дістатися до тієї ж швидкості? потім alzereste до педалі газу, що призводить до економії палива, moltiplicatelo кількість разів, що вам потрібно дістатися до вашої швидкості? і ви risulter? що з автомобілем, зіставляється ви будете мати економію палива,
    це? відбувається тільки у випадку рівності швидкості?, логічно, що якщо ви підвищуєте швидкість? і coseguenza час розгону у вас буде витрата більше.
    Наприклад, якщо від одного світлофора до іншого є 1000m до 100 км/год, оригінал consumereste 10cl, але, зіставлений consumereste пі? перші 800 метрів, але решта 200 їх би з навантаженням двигуна низька, чому? ви вже? досягла 100км/год, результат, який в рівній дорозі ваша машина avr? вживати 8cl.
    я сподіваюся бути в змозі зробити ідею

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •