Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 29 29

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ах ось ви, стерти номер писання! Ви праві!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    ах ось ви, стерти номер писання! Ви праві!
    на мить ти мене навів на сумніву, хехехе.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    За даними, не існує жодних обмежень, інакше хто-то, мабуть, вже? піддаються проблеми став!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Не визначено, є приблизними. У мене є unit? Флеш-Пам'яті, яка має час НАПРАЦЮВАННЯ на відмову 10 000 годин і 10 000 циклів між писання і переписування: моєї Стійці реєструє понад 36 000 годин (майже 5 років ? завжди горить випадкових перезавантажень). Враховуючи, як я ним користуюся (компіляції), gi? після перші півтора року життя я майже напевно перевищила число циклів між писання і переписування. Все це, щоб сказати, що ? дуже ймовірно, що максимальна кількість записів визначається на основі інших параметрів, ніж ті, по чисто структурних компонента, а саме, на основі потреб бізнесу, і, щоб уникнути запитань з боку споживачів з-за можливого дотримання технічні характеристики оголошені.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав В.В. Visualizza Messaggio
    Не визначено, є приблизними. У мене є unit? Флеш-Пам'яті, яка має час НАПРАЦЮВАННЯ на відмову 10 000 годин і 10 000 циклів між писання і переписування: моєї Стійці реєструє понад 36 000 годин (майже 5 років ? завжди горить випадкових перезавантажень). Враховуючи, як я ним користуюся (компіляції), gi? після перші півтора року життя я майже напевно перевищила число циклів між писання і переписування. Все це, щоб сказати, що ? дуже ймовірно, що максимальна кількість записів визначається на основі інших параметрів, ніж ті, по чисто структурних компонента, а саме, на основі потреб бізнесу, і, щоб уникнути запитань з боку споживачів з-за можливого дотримання технічні характеристики оголошені.
    це повідомлення...

можливо, моє повідомлення може бути невірно: не мав на увазі, що минув час НАПРАЦЮВАННЯ на відмову заявив, юніт? помирає... але що ? однак визнано, терпимість і, якщо ми хочемо сказати, що c'? обмеження, хоча і теоретичний, і на "середньому" unit? перевірені виробником, може бути саме це, а не інше

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Perfect, тільки нерозуміння !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    Як правило, ми не досягнемо ніколи не межа писання, x riscriviamo завжди файл з листа в 0, щоб підняти лічильник, ви повинні прочитати цей мод зроблений ебу, змінити і переписати, і солі з коефіцієнтом 2.
    на практиці, щоб підняти лічильник слід читати кожен раз, коли карту в редакції від ecu, зробити зміни, які ви хочете, і переписати, так сіль лічильник писання. так, що зберігаються священні писання,
    замість цього ми (або, принаймні особисто я кожен раз, коли я пишу мод, то я завжди пишу від першого fail змінено, не ? що кожен раз, коли я починаю читати fil mod з машини і на роботі, але робота завжди на першому змінена, і, отже, лічильник залишається завжди на висоті 1.
    я не знаю, якщо було ясно,

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    неправильно.... якщо ви використовуєте kess не збільшує... я думаю, так само, galletto eobd2 і magpro2
    але якщо ви користуєтеся іншими, які не мають такий трюк збільшення писання збільшується, те ж саме з допомогою файлу матері.
    Востаннє редагувалось alfajtd; 30-11-2012 у 13:47

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    з тестів, які я зробив, я так розумію....потім кожний висловлює свою!

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •