ах ось ви, стерти номер писання! Ви праві!
ах ось ви, стерти номер писання! Ви праві!
За даними, не існує жодних обмежень, інакше хто-то, мабуть, вже? піддаються проблеми став!
Не визначено, є приблизними. У мене є unit? Флеш-Пам'яті, яка має час НАПРАЦЮВАННЯ на відмову 10 000 годин і 10 000 циклів між писання і переписування: моєї Стійці реєструє понад 36 000 годин (майже 5 років ? завжди горить випадкових перезавантажень). Враховуючи, як я ним користуюся (компіляції), gi? після перші півтора року життя я майже напевно перевищила число циклів між писання і переписування. Все це, щоб сказати, що ? дуже ймовірно, що максимальна кількість записів визначається на основі інших параметрів, ніж ті, по чисто структурних компонента, а саме, на основі потреб бізнесу, і, щоб уникнути запитань з боку споживачів з-за можливого дотримання технічні характеристики оголошені.
це повідомлення...
можливо, моє повідомлення може бути невірно: не мав на увазі, що минув час НАПРАЦЮВАННЯ на відмову заявив, юніт? помирає... але що ? однак визнано, терпимість і, якщо ми хочемо сказати, що c'? обмеження, хоча і теоретичний, і на "середньому" unit? перевірені виробником, може бути саме це, а не інше![]()
Perfect, тільки нерозуміння!
Як правило, ми не досягнемо ніколи не межа писання, x riscriviamo завжди файл з листа в 0, щоб підняти лічильник, ви повинні прочитати цей мод зроблений ебу, змінити і переписати, і солі з коефіцієнтом 2.
на практиці, щоб підняти лічильник слід читати кожен раз, коли карту в редакції від ecu, зробити зміни, які ви хочете, і переписати, так сіль лічильник писання. так, що зберігаються священні писання,
замість цього ми (або, принаймні особисто я кожен раз, коли я пишу мод, то я завжди пишу від першого fail змінено, не ? що кожен раз, коли я починаю читати fil mod з машини і на роботі, але робота завжди на першому змінена, і, отже, лічильник залишається завжди на висоті 1.
я не знаю, якщо було ясно,
неправильно.... якщо ви використовуєте kess не збільшує... я думаю, так само, galletto eobd2 і magpro2
але якщо ви користуєтеся іншими, які не мають такий трюк збільшення писання збільшується, те ж саме з допомогою файлу матері.
Востаннє редагувалось alfajtd; 30-11-2012 у 13:47
з тестів, які я зробив, я так розумію....потім кожний висловлює свою!