Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 31
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Провінція Мантуя
    Повідомлення
    20
    Привіт, мене напад на цю тему, щоб описати мою ситуацію.
    Авто 150 150cv jtdm q-tronic, куплена км. 0 і з перших км. проявляється вібрація якому між 70 і 80 км/год.....дилерський мене спалили гарантія 2 роки, дозволивши мені повірити, він несправність в EGR....але 2 тижні я видалив EGR DPF набуває велику зйомки і втрачає витрата :-) але прокляту вібрацію-й? підкреслюється холодної ? залишилися. Форсунки, як гаряча, холодна, потрапляють в діапазон корекції +-30 приблизно все 4, я пробував чистити датчик тиску турбо, знаходиться поруч з egr але я ще не вирішив нічого.....тому сьогодні я намагався очистити датчик тиску в рампі на місці, флейта....і я повинен визнати, що ситуація ? поліпшена багато. Після вилучення його мені ? вийшов на дизельне паливо від флейти ? нормально? Після він передав автомобіль, не ? матч відразу...але після 2 тестів і тиснути педаль газу ? нормально? Тепер працює краще.....тому я можу припустити, що проблема полягає в датчику тиску в рампі?

Спасибі 1000
    +
    +

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Провінція Мантуя
    Повідомлення
    20
    Citazione Спочатку Написав azzis77 Visualizza Messaggio
    Привіт, мене напад на цю тему, щоб описати мою ситуацію.
    Авто 150 150cv jtdm q-tronic, куплена км. 0 і з перших км. проявляється вібрація якому між 70 і 80 км/год.....дилерський мене спалили гарантія 2 роки, дозволивши мені повірити, він несправність в EGR....але 2 тижні я видалив EGR DPF набуває велику зйомки і втрачає витрата :-) але прокляту вібрацію-й? підкреслюється холодної ? залишилися. Форсунки, як гаряча, холодна, потрапляють в діапазон корекції +-30 приблизно все 4, я пробував чистити датчик тиску турбо, знаходиться поруч з egr але я ще не вирішив нічого.....тому сьогодні я намагався очистити датчик тиску в рампі на місці, флейта....і я повинен визнати, що ситуація ? поліпшена багато. Після вилучення його мені ? вийшов на дизельне паливо від флейти ? нормально? Після він передав автомобіль, не ? матч відразу...але після 2 тестів і тиснути педаль газу ? нормально? Тепер працює краще.....тому я можу припустити, що проблема полягає в датчику тиску в рампі?

Спасибі 1000
    +
    +
    Вибачте за автомобілі ? є 159...я ? біг, 0 :-)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    37
    звичайно, що ? чи нормально, що usce дизель, так що ви покладете p? ...ви повинні riempiere схема ? autospurgante. У будь-якому випадку я ціную мужність, щоб зняти і подивитися на улов, не знаючи точно, як працює цей впорскування

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    37
    Дефекти, ви говорите, що ? вібрація періодичним, але для розуміння ? у traballamento або коливань, чому? мені слово вібрація, я думаю, ефект маховик листкового або стиків, ті, з боку коробки передач(дефект досить добре відомо, автомайстерні альфа ромео), оскільки він проявляється лише при певній швидкості?...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Провінція Мантуя
    Повідомлення
    20
    Спасибі..навіть за мужність :-) хіхі. Cmq. Припускаючи, що після чищення проблема зменшилася...кажете, що' в ****llo муфти з боку коробки передач або півосі видно, що:
    1'. Я підходжу q-tronic
    2'. Коли ви predenta вібрація...semettevo N-нейтраль вібрація зникла.
    Спасибі 1000 за вашу допомогу....я звернувся за механіків, які щиро тебе приймають, культура... :-(

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Провінція Мантуя
    Повідомлення
    20
    І не завжди робить так само...холодний двигун більш гостро..на гарячому двигуні, менш вираженими або іноді навіть не відчуває. Може бути, потенціометр дросельної заслінки? Boh.....а. також сьогодні в л я використовував і вібрація була практично мінімальна.. .

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    також відбувається обмін, один мій знайомий після багатьох операцій вона вирішена за допомогою інтервенції на те, але я не змогла сказати більше?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Провінція Мантуя
    Повідомлення
    20
    Я також зробив ще один доказ того, як consigliatomi від pompista...... у той час як на 75km/h і відчуваю вібрацію, якщо я поставлю в обмін на "N" нейтраль вібрація зникає. І приписувати двигун? Обмін без проблем....йде відмінно!

Спасибі 1000

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    50
    не знаю, може бути, допоможе, але до мого клієнта, що відбувалося щось подібне, що він теж individuava, як вібрація, але в реальності? були клапани завихрення, які завершувалися, і sbloccavano.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    але в diagniosi відсоток засмічення, скільки коштує? вже їх можна зрозуміти, якщо і засмічений фільтр чи ні

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •