Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 34

Обговорення: Egr закритий на Momo

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    чи зрозумів, але після вирізати ділиться на два правильно, коли ви пишете, ви повинні написати по одному?
    Ні, не ділиться на два. Просто ви отримаєте файл в 1 мб і більше? разом з тим від 2.

Abberello, чому? роботи файлу від 2 мб і не те, від 1mb?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    зрозумів те, що ви traforma в 1mb служить ecm, щоб зіставити правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    ви не ділить нічого... файл 2 мега не ділиться на 2 частини, щоб завантажити його з mpps програма-менше 1 мб... але завжди 1 файл тільки ви ...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    abberello, чому? щодо редагування файлу від 2 мб замість того, 1mb?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    чому? ти файл 2 мб, що у вас є ? оригінал... так що мені здається логічним змінити вихідний файл 2 мб і не те, що ви отримуєте в кінці, коли порізи...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав abberello Visualizza Messaggio
    чому? ти файл 2 мб, що у вас є ? оригінал... так що мені здається логічним змінити вихідний файл 2 мб і не те, що ви отримуєте в кінці, коли порізи...
    я не розумію, чому ви повинні робити confuzione, що розказана і переказана так просто,то повний файл і' 2m відкривається з sw зміни,зміни і розмір 1м потім ви пишете з mpps,якщо вам потрібні інші хитрощі, ви можете це зробити безпосередньо на 1м просто.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав abberello Visualizza Messaggio
    ок, я згоден з вами... й? що ще я хотів зрозуміти, якщо я davi пояснення типу "чому? корекція контрольної суми повинен проводитися на повний файл", що я хотів би зіграти, технічно правильної... не я про те, що ?, не s? дійсно

Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я не розумію, чому ви повинні робити confuzione, що розказана і переказана так просто,то повний файл і' 2m відкривається з sw зміни,зміни і розмір 1м потім ви пишете з mpps,якщо вам потрібні інші хитрощі, ви можете це зробити безпосередньо на 1м просто.
    немає плутанини. Факт ? що, якщо ви спробуєте зробити щось подібне на Ypsilon і там підтвердіть вдалося, то зміна початкової пу? зробити вже? безпосередньо на 1mb, а не з'? замовлення точно бачив, що контрольна сума буде правильною в будь-якому випадку.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    то abberello каже, що fail 2 і стискає його в 1mb справедливо, тому після я відкриваю стискається і мені стає 1mb та проведено зіставлення пишу з mpps 1mb, чи не так?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    все зрозумів волхвів 1984 році ви були саме в початковій, а й потім, щоб писати в бд я повинен повторити щось інше, або я пишу спокійно, звичайно, коли я відображається?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    Я засуджений з carsoftware і врятував мене файл 2 мб...тепер різання та навантаження, вірно? якщо навантаження від 2 мб блокує мені машину, вірно?

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •