зрозумів те, що ви traforma в 1mb служить ecm, щоб зіставити правильно?
ви не ділить нічого... файл 2 мега не ділиться на 2 частини, щоб завантажити його з mpps програма-менше 1 мб... але завжди 1 файл тільки ви ...
abberello, чому? щодо редагування файлу від 2 мб замість того, 1mb?
чому? ти файл 2 мб, що у вас є ? оригінал... так що мені здається логічним змінити вихідний файл 2 мб і не те, що ви отримуєте в кінці, коли порізи...
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ок, я згоден з вами... й? що ще я хотів зрозуміти, якщо я davi пояснення типу "чому? корекція контрольної суми повинен проводитися на повний файл", що я хотів би зіграти, технічно правильної...не я про те, що ?, не s? дійсно
немає плутанини. Факт ? що, якщо ви спробуєте зробити щось подібне на Ypsilon і там підтвердіть вдалося, то зміна початкової пу? зробити вже? безпосередньо на 1mb, а не з'? замовлення точно бачив, що контрольна сума буде правильною в будь-якому випадку.
то abberello каже, що fail 2 і стискає його в 1mb справедливо, тому після я відкриваю стискається і мені стає 1mb та проведено зіставлення пишу з mpps 1mb, чи не так?
все зрозумів волхвів 1984 році ви були саме в початковій, а й потім, щоб писати в бд я повинен повторити щось інше, або я пишу спокійно, звичайно, коли я відображається?
Я засуджений з carsoftware і врятував мене файл 2 мб...тепер різання та навантаження, вірно? якщо навантаження від 2 мб блокує мені машину, вірно?