тоді росс, я все розумію, спасибі вам в будь-якому випадку я вам snervando але якщо ecu питання я не ділю, і я пишу в 2 мб, що відбувається, зависає, з mpps
тоді росс, я все розумію, спасибі вам в будь-якому випадку я вам snervando але якщо ecu питання я не ділю, і я пишу в 2 мб, що відбувається, зависає, з mpps
Для Джульєтти не з'? потрібно розділити все, що. Якщо зависає... та... є птахи, для діабетиків!
Щоб уникнути блокування запису, просто візьміть кілька порад: постав бустер або батареї паралельно акумулятора автомобіля, пам'ятайте, що ваш комп'ютер підключений до блоку живлення (звичайно включений), не переміщати кабель usb, коли ви збираєтеся почати писати, і відійшли від машини, щоб уникнути його, а пише. Нарешті, будь-ласка
Жарт.
На макс-дірку разом з тими, хто має pi? досвід і, можливо, обладнання альтернативою вашою. Де 6?
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
я хотів би додати до заходів росс, що вам потрібно закрити всі посилання, wifi і т. д., видалити скрінсейвер і відключити антивірус.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Ах, навіть вимкнути радіо, клімат і будь-яке джерело може створювати перепади струму.
спасибі, росс, я з риму, все одно чи написав багато автомобілів, я мав на увазі, що якщо у мене 2 мб, а потім слід скоротити до 1mb, це 1mb мені потрібно писати з mpps чому 2mb їх не пише, і так правильно.
так, але це справедливо тільки для ecu marelli для автомобілів 1.3 75 і 90 л. с.
ви росс "ок", щоб marelli потім з ecm від 2 мб до 1 мб, і я пишу з mpps до 1mb, отже терпіння
Точно! А не з'? що, ці форуми існують (або повинні існувати), щоб допомогти![]()
чесно кажучи, я aquisendo я дуже дякую вам від усього серця, тому що витримати rinco, як мене це займає багато терпіння, отже знову.