Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 41

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    привіт, хлопці клялися мені працювати на бензин місце файл, який може зробити керівництво так, що кожен скаже її так, що ви можете працювати разом, заздалегідь спасибі з різдвом
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    я спробував би я так , базова карта .

починаючи з тиском .
    потім 3 карти заздалегідь , даючи 3 градусів ( 5 градусів машина починає бити).
    потім, по мені, lim пара.
    потім 3 x метелик або пара.
    потім 1 x метелик .
    якщо ви і так спробувати на твоїй це було б ідеально, без, що ви робите теорії марні.

пробував так на lancia y і машина стала трохи + готовий , я думаю, як резюме, я в 2 або 3.
    зроблені вами.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    але де і закінчив обговорення, крок за кроком??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    boooooooooo!!!!
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    але де і закінчив обговорення, крок за кроком??
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    треба чекати, хто відкрив обговорення, якщо і ще цікаво зрозуміти або спробувати ......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    привіт jolidj я хотів би знати(якщо можна), що карти знаходяться за адресами 068460 06afc5 і 06d38c, потім я побачив, з кроком наприклад 5% на ін'єкції ви можете дати щось більше?(цікаво, чому? з бензином я працював, я б сказав, практично нуль), деякі криві не були змінені, я не знаю, якщо для вибору, зміни або окунь? можливо, ти протестовані і працюють не так, як сподівалися...***** unque у мене є автомобіль у вашому розпорядженні, щоб зробити тести, так що все, що saltera", там буде зростання......ви повинні рубав..........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    ах вже іншу адресу, де я хотів би отримати інформацію ? 06a76a на що він діє?дякую, як завжди

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    якщо у мене є damos nn ви можете отримати відповіді на будь-яку адресу, що знаходитеся в карти.
    nn все те, що, здається, карту, торкніться команди".
    про пилососом один раз торкнувся досягнень і уприскування, і інше, щоб тільки зробити + гарна карта.
    ви скопіюйте в розмірі в розмірі, що я і зробив, і говориш, як вона йде , якщо ви знайдете машину ......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    jolidj я дякую тобі за те, що дали приклад карти, але перш ніж писати будь-яку карту, я хотів би трохи проаналізувати ж так, що зрозуміти щось про те, що ви робите.....на карту від вас. є "криві" поза драйверів, які були змінені, очевидно, що потрібно, і я просто хотів зрозуміти, на що діє той тип карти......тоді я особисто у мене є великі точки з цим двигуном, тому для випробувань ми можемо зробити...я не ставлю їх в smenettare із-за відсутності часу, але якщо ви хочете, щоб час знайти не так?!повторюю, я дякую вам за велику допомогу, вже дав, але якщо ми можемо зробити повне керівництво, погано не буде....*****unque, як тільки я пишу карту, між тим, повідомляю вам про те, як змінився автомобіль......спасибі і гарної роботи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    я прекрасно розумію , але тип керівництва, що б ви хотіли зробити, що ви маєте на увазі??
    в першу чергу ви знайшли автомобіль, який керівництво єс мало або нічого не робити.
    ПОВТОРЮЮ . на цій машині всі карти важливі 2, розчин для ін'єкцій і anticipo.spiegare ці 2 карти і банально простий факт, що вже імена, які вони пояснюють, що є. перетворення досягнень, карта розділена 10. де кожні 6 кол-збільшення відповідають 1 ступеня заздалегідь.
    на інших картах, що я торкнувся карти, які керують чутливість педалі або її відкритій діафрагмі , і на інших картах контролюють крутний момент . просто і все тут (на мою думку) крок за кроком. повторюю резюме, які беруть на цей двигун, є мінімальними і тут варто упускати час, а тим більше studiarlo. щоб конвертувати з тузів всі карти в файлі ми хотіли б, щоб damos , те, що я бачу дуже, але дуже важко знайти.
    я поки тут. ми бачимо інших користувачів, якщо вони дають нам сторони і краще зрозуміти.

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •