привіт, хлопці клялися мені працювати на бензин місце файл, який може зробити керівництво так, що кожен скаже її так, що ви можете працювати разом, заздалегідь спасибі з різдвом
привіт, хлопці клялися мені працювати на бензин місце файл, який може зробити керівництво так, що кожен скаже її так, що ви можете працювати разом, заздалегідь спасибі з різдвом
я спробував би я так , базова карта .
починаючи з тиском .
потім 3 карти заздалегідь , даючи 3 градусів ( 5 градусів машина починає бити).
потім, по мені, lim пара.
потім 3 x метелик або пара.
потім 1 x метелик .
якщо ви і так спробувати на твоїй це було б ідеально, без, що ви робите теорії марні.
пробував так на lancia y і машина стала трохи + готовий , я думаю, як резюме, я в 2 або 3.
зроблені вами.
але де і закінчив обговорення, крок за кроком??
треба чекати, хто відкрив обговорення, якщо і ще цікаво зрозуміти або спробувати ......
привіт jolidj я хотів би знати(якщо можна), що карти знаходяться за адресами 068460 06afc5 і 06d38c, потім я побачив, з кроком наприклад 5% на ін'єкції ви можете дати щось більше?(цікаво, чому? з бензином я працював, я б сказав, практично нуль), деякі криві не були змінені, я не знаю, якщо для вибору, зміни або окунь? можливо, ти протестовані і працюють не так, як сподівалися...***** unque у мене є автомобіль у вашому розпорядженні, щоб зробити тести, так що все, що saltera", там буде зростання......ви повинні рубав..........
ах вже іншу адресу, де я хотів би отримати інформацію ? 06a76a на що він діє?дякую, як завжди
якщо у мене є damos nn ви можете отримати відповіді на будь-яку адресу, що знаходитеся в карти.
nn все те, що, здається, карту, торкніться команди".
про пилососом один раз торкнувся досягнень і уприскування, і інше, щоб тільки зробити + гарна карта.
ви скопіюйте в розмірі в розмірі, що я і зробив, і говориш, як вона йде , якщо ви знайдете машину ......
jolidj я дякую тобі за те, що дали приклад карти, але перш ніж писати будь-яку карту, я хотів би трохи проаналізувати ж так, що зрозуміти щось про те, що ви робите.....на карту від вас. є "криві" поза драйверів, які були змінені, очевидно, що потрібно, і я просто хотів зрозуміти, на що діє той тип карти......тоді я особисто у мене є великі точки з цим двигуном, тому для випробувань ми можемо зробити...я не ставлю їх в smenettare із-за відсутності часу, але якщо ви хочете, щоб час знайти не так?!повторюю, я дякую вам за велику допомогу, вже дав, але якщо ми можемо зробити повне керівництво, погано не буде....*****unque, як тільки я пишу карту, між тим, повідомляю вам про те, як змінився автомобіль......спасибі і гарної роботи
я прекрасно розумію , але тип керівництва, що б ви хотіли зробити, що ви маєте на увазі??
в першу чергу ви знайшли автомобіль, який керівництво єс мало або нічого не робити.
ПОВТОРЮЮ . на цій машині всі карти важливі 2, розчин для ін'єкцій і anticipo.spiegare ці 2 карти і банально простий факт, що вже імена, які вони пояснюють, що є. перетворення досягнень, карта розділена 10. де кожні 6 кол-збільшення відповідають 1 ступеня заздалегідь.
на інших картах, що я торкнувся карти, які керують чутливість педалі або її відкритій діафрагмі , і на інших картах контролюють крутний момент . просто і все тут (на мою думку) крок за кроком. повторюю резюме, які беруть на цей двигун, є мінімальними і тут варто упускати час, а тим більше studiarlo. щоб конвертувати з тузів всі карти в файлі ми хотіли б, щоб damos , те, що я бачу дуже, але дуже важко знайти.
я поки тут. ми бачимо інших користувачів, якщо вони дають нам сторони і краще зрозуміти.